Rendszerhűtő bekötése hova? (lent)
Figyelt kérdés
Nos a kérdés egyszerű és gondolom a válasz is az lesz.
Természetesen nem az a baj,hogy nem tudom,hogy hova kell bekötni hanem,hogy lenne még egy hely egy ventinek a sz.gép. házba de csatlakozót nem találtam az alaplapon.(Jelenleg 1 Rendszerhűtő üzemel emellett 1 CPU és 1 videókártya és 1 táp hűtő )
Akkor most hova dugjam? :D
2013. júl. 30. 22:10
1/6 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen adaptert:
Egy baja van, h nem fogja szabályozni a fordulatszámát a rákötött ventinek. Nincs több csati az alaplapon?
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs kerestem fél órán át :D
Akkor ezt ajánlod? De akkor maxon fog pörögni a venti?
2013. júl. 30. 22:26
3/6 anonim válasza:
Igen. De ha beteszel egy soros ellenállást, akkor leveheted a fordulatot. 10-30 ohm. 2-3W
4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Kösz!
2013. júl. 31. 14:50
6/6 anonim válasza:
Én is azt hittem egy darab három pines ből csak egy van a négy pines mellett ahova megy a proci hűtő de körül néztem van még egy lejeb tehát azt ajánlom nézd meg még egyszer ha a pc házon van hely az alap lapon is kell lennie csatlakozónak .Am alap lapom ASUS PB5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!