Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Front panel audio bekötése?

Front panel audio bekötése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Beszeretném kötni, de elakadtam. Ugyebár, nekem van egy Mercury KM84 házam, és nem tudom, hogy AC97 vagy HD audiót támogat. Semmilyen papír nincs hozzá.

Ezek a vezetékek vannak:

N.SÁRGA----MIC POWER (L)

ZÖLD----MIC IN (R)

FEKETE----GND

PIROS----LINE OUT (FR)

KÉK----LINE OUT (RR)

FEHÉR----LINE OUT (FL)

SÁRGA----LINE OUT (RL)

Az alaplapom pedig: ASRock 960GM-GS3 FX

Köszi

2013. ápr. 21. 16:35
 1/4 Komplikato ***** válasza:
100%

Az szerintem AC97-es. Új házakban ugye mindkét csatlakozó rajta van már. Régebben alaplapokhoz adtak "fordítót", ami átköti a lábakat HD-ről AC97-re, de újabban nem divat már sajnos. Ha AC97-re kötöd be, akkor zúgni fog és/vagy nem mennek bizonyos csatlakozók.

Esetleg veszel floppy helyére USB2.0 + HD kivezetést.

2013. ápr. 21. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ha én most bekötöm, és rosszul, az tehet kárt az alaplapban?

2013. ápr. 21. 16:46
 3/4 Komplikato ***** válasza:
Hát amit eddig láttam rosszul bekötve az megúszta ... csak akkor értelme sincs. Van olyan lap, amin van AC97 és HD Audio csatlakozó is és régen adtak fordítót, az ilyen dupla tűsor, ami át van kötve.
2013. ápr. 21. 17:14
 4/4 A kérdező kommentje:
A alaplaphoz adott kiskönyv szerint használhatom AC97 és HD audióval is, reméljük nem hazudik.
2013. ápr. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!