Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Envy24 family audio (WDM)...

Envy24 family audio (WDM) -hez nincs valami panel?

Figyelt kérdés

Vettem egy hangkártyát miután elromlott az integrált hangkártyám (eddig azzal dolgoztam) és hát a márkája..őő.. tulajdonképpen egy König CMP-SOUNDCAR31 7.1 PCI hangkártyáról van szó és a drivere az ... Envy24 Family Audio (WDM) .. és ennek a drivernek nincs valami "kontrol-panel"-e ?? vagy valami amin kivan írva hogy mi van csatlakoztatva vagy hasonlók.. mert pl az integráltamnak a drivere az a Realtek HD Audio volt..vagy valami ilyesmi.. de ennek a drivernek semmije sincs ..semmi kezelő felület.. vagy mégis? valaki tud segíteni ebben? esetleg erre a hangkártyára telepítsek más drivert?

előre is kösz =|. (ha valami nem stimmel akk sry, nem vagyok túl profi ebben.. mellesleg Windows XP-m van ha ez szükséges.. és asszem 64bit)

2011. jún. 27. 19:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!