Gamer PC be vidikártya?
Hali újra
Akkor a hd 7850-et ajánlanátok nekem
Itt van 2db vidikártya ami HD 7850
1. Sapphire: [link]
2.MSI: [link]
a Sapphirenál mennyi a memória órajele MHZ?
Mert én a Sapphire-ban jobban megbíznék mint az MSI ben sztem az MSi nem egy jó márka
Előre is köszönöm
Vagy nézzzétek szerintem ez lenne a legjobb: [link]
Szintén sapphire
Ezt nézzétek mrg és MSI-nél szrintme jobb :)
Belinkeled a kártyák specifikációját és utána megkérdezed, hogy mennyi a memóriák órajele?
Az MSI egy nagyon jó márka, csak nálunk a sapphire történelmi okokból divatosabb.
Viszont ennyi pénzért a PCX vagy iPon-ba már a 2gb-os 7850 is megkapod, ne ebből az üzletből vásárolj
Jó az MSI, aminek +40MHz magasabb a magórajele alapból, persze otthon úgyis tudod majd ezeket húzni, azért nem is érdemes venni OC modelleket
Tessék, még 3 játékot is kapsz mellé és 2Gb-os
Kösszi
Még egy kérdés hogy a GGDR5 és a DDR5-ös memória között mi a külömbség mert van egy drágább vidkártya meg van egy olcsóbb nem sokkal 1-2 ezer forint és az egyik GDDR5-ös amsik meg DDR5-ös akk mi a külömség?
Előre is köazönöm
a GDDR5 és a DDR5 ugyanaz, csak épp h jelölik
viszont a 650Ti Boost nem éri meg az árát, 7850 2Gb jobb, pláne h Te is fel tudod húzni az órajeleket otthon, akkor minek adsz ki érte plusz 4-5k
Hali Teno
Akk légyszíves tudnál nekem ajánlani egy nsgyon jó kártyát kb 40-45ezer forint között? Én Sapphire és Asus ba bízok meg
De ha MSI már bánom is én :D
Előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!