Szerverből gamer gép?
Figyelt kérdés
Találtam egy jó fajta gépet de ahogy nézem szervergép. 2 proci, 32gb ram de az alaplapon van 2 pci-e foglalat is. Gamer gépnek ugyanúgy jó lenne nem?2013. júl. 27. 12:44
2/15 A kérdező kommentje:
75k, ahogy néztem a cpu-k darabja 330k újonnan o.O ramok darabja 40k, 8 van belőle
2013. júl. 27. 12:46
3/15 A kérdező kommentje:
de ezek szerint lehetséges
2013. júl. 27. 12:47
4/15 anonim válasza:
Nem mondtam hogy az. 2 proci? mi a szarnak? 32 g ram? 8 is sok! felesleges az egész, 75-ért itt is összerak valaki egy gamer gépet. A szerver gép nem erre való. Az meg édesmindegy hgy mennyibe kerül hogyha TE nem tudsz vele mit kezdeni...
5/15 anonim válasza:
Linket küldenél aztán megmondom mit lehet vele kezdeni.
6/15 A kérdező kommentje:
google chuck norris gépe eladó
Felesleges kidobni 75et egy milliós gépre? Taníts 57%. Kérlek taníts.
2013. júl. 27. 13:54
7/15 anonim válasza:
akkor vedd meg nyugodtan..... meglátjuk mi lesz
8/15 anonim válasza:
Játék alatt még egy szerver processzor is csak malmozna, Egy gyári órajelű i7 is elég bármelyik dupla GPU-s rendszer alá.
32GB RAM is felesleges (8 azért már elkél). Játék semmiből sem profitál belőle.
9/15 anonim válasza:
Tudodmit? Vegyed meg a fenébe hogyha nem hallgatsz ránk hiába van 53%-om akkor is igazam van. Kíváncsi leszek hogy mennek majd a játékok, sok sikert.
10/15 anonim válasza:
Pontosan az utolsónak igaza van... Tanitsalak segfej... azt próbáltam a tetves 57%-mal... de neked nem kell a segitség hát akkor vedd meg de most már mindenképp aztán holnap jöhet sirni miért is nem olyan mint amilyet képzeltél. Segiteni próbálunk de neked nem kell, akkor dönts belátásod szerint, ne hallgass ránk de tudd hogy utána csak magadat hibáztathatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!