Szerverből gamer gép?
# 10 Vajon az 57% azt mutatja hogy harmadikban mennyire lett jó a helyesírás dogád?
# 9 jujj de besértődött valaki! Egyem azt azt az óvodás fejed.
# 8 Azért pont ezt a gépet választottam mert 1: cseszettül ár alatt van és megbízható tagtól 2: nem csak játszom, sok mással is foglalkozom, grafika, modellezés, amikhez viszont kell a memória és a cpu rendesen. Azért cpu és nem gpu mert a modellező program amit használok nvidia szabványt használ és a megfelelő kártya cseszettül drága lenne, így viszont prociból majdnem ugyanazt az eredményt érem el. Majdnem ugyanolyan gyors a renderelés, csak helyesen kell beállítanom. Azért írtam "gamer" gépet mert jobban megéri vennem egy 2x jobb és fele annyiba kerülő amd vgat és ilyen erővel gondolom elfutna egy pár újabb játék is. Pl. Tomb Raider 2013(jelenlegi p4emen is elfutott :/)
# 7 meglátjuk ^^
# 4 minek 2 proci ha nem tudok velük mit kezdeni?
75be fáj egy 900as felszerelés, csak egy szót mondok tippnek
"viszonteladás"
Hajrá, vedd csak meg. Nem is értem, hogy miért kérdezted meg, ha a válaszokat nem fogadod el. Sajnos egyre több ilyen van gyakorikérdéseken.
Csak aztán nehogy írj, ríj, hogy nem viszi a játékokat, mit csinálj, vagy, hogy hogyan tudnád fizetni a villanyszámlát.
"nem fogadom el a válaszokat"
hát ha te azt válasznak tudod hívni akkor gratula
arra voltam kíváncsi hogy van-e technikai akadálya
Szia.Meg lehet csinálni,de ugye ez szerver cucc.Én is kereskedem ilyennel,és vissza jelzések szerint,nincs gond játék terén.Én opteronos gépeket adok el,és nincs nagy fogyasztása a lapnak,és a prociknak sem.Egy 400W seasonic táp,bőven ellátja őket.Ebbe a lapba van amit most árulok:
Ebből a cpu-ból van benne kettő:
[link] mint láthatod,nem eszik sokat,ezt arra írom,hogy az előzőleg író úriember,a villanyszámlát emlegette.
A 32 Gb ram,tényleg sok,de ha van,akkor nincs gond.Task Managerbe,be lehet állítani az affinitást,hogy csak az egyik proci használja a ramokat.Nem tudom,hogyan kell,nekem is csak mondták.Még nem néztem utána.
Én ezt a tápot adom mellé:
Ha VGA-t teszel bele,akkor természetesen,kellhet bele nagyobb tép,pláne,ha a VGA,külön is kér áramot,és nem elég neki a 75Watt amit,a PCE foglalatból kap.Remélem tudtam segíteni.
Egy hardveraprós kolléga készített videót is,egy hasonló gépről,játék közben:
https://www.youtube.com/watch?v=hLouhrm_O7c&feature=youtu.be
Remélem tudtam segíteni a döntésben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!