Hogy tudom megnézni, hogy a laptopomnak milyen videokártyája van és hogy milyen erős?
Figyelt kérdés
Windows 7-ről van itt most szó. Amikor a számítógép programra kattintok, ott van fölül, hogy "rendszer tulajdonságai". Ott mindent leír a RAM-tól, a GHz-ig, de videokártya infót nem találok. Ezt fontos lenne tudnom!! Kérlek, segítsetek!2013. júl. 27. 23:16
1/6 Teno válasza:
felbontás beállításnál megtalálod(asztalon egérrel jobb klikk>képernyőfelbontás)
2/6 anonim válasza:
Olvasd le róla a gyártó nevét+típusát, és keress rá, v írd ki ide!
pl: asus x55a
3/6 BM-Striker válasza:
Letöltöd gpu-z -t és az kiírja.
4/6 anonim válasza:
Futtatás: dxdiag vagy Eszközkezelő
5/6 ghajhigopsdfjhs válasza:
Sziasztok! Tudom, ez nem ide tartozik, de nekem NVIDIA GeForce GT 430-am van. Az nagyon gyengének számít videózáshoz?
6/6 BM-Striker válasza:
Alapvetően gyenge játékhoz. Kis hardverigényű játékokat nyugodtan fölvehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!