Milyen tápot lenne érdemes venni?
proci:AMD athlon 64 x2 6000+
videokártya:NIVIDIA Geforce 9400GT(cserélve lesz GIGABYTE GF 210 re)
alaplap:GA-M61SME-S2L
Hard drive: 149GB SAMSUNG HD161HJ (ATA)
ram: 2gb DDR2 800MHz(bővítve lesz + 2gb-val)
ha valami fontosat nem írtam le akkor szóljatok.
A mostani tápom egy Codegen 400W és látom hogy másoknak elbaszta a gépet és nem valami jó minőségű táp váltani szeretnék csak nem tudom hogy milyen a jó minőségű táp.
olyan 7000FT-ot akarnék kiadni rá
"Na és miért is lettem lepontozva? "
Talán mert nem volt igazad és idegesítően túlértékeled a saját tudásod? Ez a két ágas sírás most is vicces, a melegedés az XFX-re simán igaz az alulvezérelt ventiszabályzás miatt(a a hexa YT ventijénél se szentírás, hogy fél éven belül bitang hangos lesz, ezt inkább egy hibás széria hozta be a köztudatba), és az SS névtől csak úgy nem lesz egy táp hirtelen felsőkategória.
Ezenfelül már rohadtul érdekel te mi alapján sorolsz minőségi meg hulladék kategóriába tápokat...
"Talán mert nem volt igazad és idegesítően túlértékeled a saját tudásod?"
Talán jobb a Hexa 500W (jobban megéri),mint az XFX 450W ?
Nem értékelem túl,csak idegesítő hogy rögtön le kell pontozni,ha nem a szent tehén Hexa-t merem ajánlani...
"Ez a két ágas sírás most is vicces"
Vicces igen,az ilyen gyengébb tápoknál.
Hol láttál engem sírni ezért az Aurum-nál vagy az S12-nél?
"a melegedés az XFX-re simán igaz az alulvezérelt ventiszabályzás miatt"
Lehet,de eddig nem egy panaszt hallottam a Hexa-ról ez ügyben,bár lehet ez betudható annak,hogy népszerűbb.
"(a a hexa YT ventijénél se szentírás, hogy fél éven belül bitang hangos lesz, ezt inkább egy hibás széria hozta be a köztudatba)"
Ha ugyanaz van benne mint a most kifutó Raider-ben,akkor saját tapasztalatból igaz.
Legalábbis én többet vártam tőle
"és az SS névtől csak úgy nem lesz egy táp hirtelen felsőkategória. "
Valóban nem,de inkább veszek 1 ágas,majdnem erősebb,hosszú kábelű agyonistenített SS beles tápot,mint Hexa 500-t.
"Ezenfelül már rohadtul érdekel te mi alapján sorolsz minőségi meg hulladék kategóriába tápokat..."
PH,'Milyen tápot vegyek?' , 'Tápokról alaposan' topikból.
"Talán jobb a Hexa 500W (jobban megéri),mint az XFX 450W ? "
Nem ezt mondtam, de látom az idővel nem lett jobb a szövegértelmezésed.
"Vicces igen,az ilyen gyengébb tápoknál.
Hol láttál engem sírni ezért az Aurum-nál vagy az S12-nél? "
Az S12II nem 2 ágas, a gyártó tüntette fel rosszul, le van tesztelve több helyen, egy az. Az AU ágközti szabályzása meg remek, de ettől független egy hagyományos 2 ágas táppal(ezt megint lehet több részre bontani, nem egyfajta kép lehet bontani, van hogy külön egyenirányítóról megy, de nem feltétlen kell, a szabvány csak a külön túláramvédelmet követeli, és esetünkben is egy részről van szétbontva a két ág)se lesz gondja kb senkinek, max az extrém tuningosok meg a többkártyás megoldások híveinek(persze nem küszöbre kell méretezni és akkor ez így igaz).
"Valóban nem,de inkább veszek 1 ágas,majdnem erősebb,hosszú kábelű agyonistenített SS beles tápot,mint Hexa 500-t. "
Az, hogy jobban megéri az árát nem egyenlő azokkal amit írtál.
"PH,'Milyen tápot vegyek?' , 'Tápokról alaposan' topikból."
Aha, és ettől lesz hulladék egy CWT GPA-s táp, az APN már nem minőségi, de egy SS neves táp már kitűnő minőség. Tudod nem árt az se ha nem csak elolvasod a hozzászólásokat, meg is érted(persze nem azt mondom, hogy mindenki didyman születik), tudod mi mitől lesz az, mert ez így nem igaz, és a milyen tápot topik(ha már felhoztad) "gurui" ezen sírnának.
Énnekem ez a 2 táp tetszett meg árban is teljesítményben is szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Gigabyte C420A-C2
FSP 350W
FSP 350W 350-60APN Active PFC 80+
Nem adok pirosat,viszont gáz leírni egy gyártót.
Chieftec se mind jó,az iArena szeréia kuka
"FSP tapot soha tobbet. 1 ev utan a venti hangosan zugott, 2 ev utan pedig a tap halt be."
Mutass nekem egyetlen olyan gyártót ami hiba nélkül termel? Ha a táphalálakor a gépben az alkatrészek sértetlenül megúszták az az esettől független jól működött.
"Énnekem ez a 2 táp tetszett meg árban is teljesítményben is szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? "
Nem fogsz velük mellé. A gigában valószínűleg FSP HHN belső van, ez egy 230V only GHN(ahogy az EPN-nek az APN) tervezés, és FSP berkeken belül ez volt az olcsó kategóriában a jobb, én a magam részéről rádbízom a választást.
ui: Yep Endeavour, az másik 54%-os :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!