Milyen tápot lenne érdemes venni?
proci:AMD athlon 64 x2 6000+
videokártya:NIVIDIA Geforce 9400GT(cserélve lesz GIGABYTE GF 210 re)
alaplap:GA-M61SME-S2L
Hard drive: 149GB SAMSUNG HD161HJ (ATA)
ram: 2gb DDR2 800MHz(bővítve lesz + 2gb-val)
ha valami fontosat nem írtam le akkor szóljatok.
A mostani tápom egy Codegen 400W és látom hogy másoknak elbaszta a gépet és nem valami jó minőségű táp váltani szeretnék csak nem tudom hogy milyen a jó minőségű táp.
olyan 7000FT-ot akarnék kiadni rá
FSP APN 350W
Egyébként minek cserélnéd le a 9400GT-t,arra az egyesek szerint videokártyának nevezett valamire?
Hexa 500W nem éri meg.
Annyiért kap XFX Pro 450W-t,és akkor lesz egy erős minőségi tápja,nem pedig egy alsókategóriás gyenge vacak..
"Tápból 7k alatt talán ezt venném:"
Ezt a mondatot bent felejtettem, mert igazából egy Gigabyte C420A-C2-t szerettem volna ajánlani, de már elfogyott a készletről...ez egyébként egy FSP beles kis tápocska 350W teljesítménnyel (de a gigabyte a 420W csúcs teljesítménnyel reklámozza), ami neked elég is lenne bőven. Nemrég vettem ilyet anyósomék gépébe 6700Ft-ért.
Na és miért is lettem lepontozva?
Ja tudom,beletiportam valaki kis lelkébe,akinek az egyetlen minőségi táp a Hexa...
Hát nem,igaz nem durran el,de messze van a minőségi táptól,és rohadt gyenge,2 ágas,melegedő,hangos táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!