Videó kártya ez hogy van? Bőv lent!
Figyelt kérdés
szeretnék egy gépet össze rakni és néztem egy játékhoz ajánlatot azt írja videó kártya nvidia gtx 480 beírtam keresésbe és ezt dobta ki!hogy van ez hogy nvidia gtx480 az összes és van msi meg asus meg neve nincs is.a tudás ugyan az ahogy látom a név is akkor miért is vegyem a 120at ha van 50ért? [link] 2013. júl. 26. 17:43
11/20 BM-Striker válasza:
60-ból van már az ennél erősebb 7870 XT is....
12/20 anonim válasza:
13/20 A kérdező kommentje:
bár egyet se tudok érteni mert öcsém gépe 3magos és kb 2-3 éve vette 150ért használtan és minid kérdezem hogy ez elindul ez elindul és mindig az igen választ kapom meg h simán....na ma az a gép mennyi lenne 50-60?
2013. júl. 26. 18:10
14/20 BM-Striker válasza:
E gtx480 erős kártya volt régebben, de most már csak középkategórisnak számít és rengeteget fogyaszt.
15/20 anonim válasza:
És kit érdekel hány magos?
Mióta számít ez?
Látszik hogy full nem értesz semmit az egészhez,csak a hülye magjaiddal meg ebihalaiddal beszélsz itt magadban...
16/20 anonim válasza:
Mondd mennyi pénzed van rá és összeállítunk neked ebből egyet.
Mint kiderült játékra is "nagyon kell"
17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!részben megkaptam amit kerestem!a másik amit egy kérdező alatt aki a számítógépről kérdez akármit mindig ezt a menyi pénzed van és leaírjuk ez is hatalmas segítség ami persze köszönetet érdemel,de nagyobb segítség lenne leírni hogy a rengeteg alkatrész közül mit nézel ami alapján választasz az igényekhez.azzal hogy az ember kap egy listát nem sokat tanul vagy nem lesz okosabb sajnos.
2013. júl. 26. 18:26
18/20 anonim válasza:
Mert így nem lehet leírni.
Te se mész be az autószerelőhöz hogy tanítsa ki a szakmát 5 mondatban.
19/20 A kérdező kommentje:
az a baj h bemegyek :D na jó nem szó szerint,de az autón mindent megcsinálok,amihez nem kell spéci gép.vagy pl csináltam már üvegszálas lököst hátsó híd csere stb!netről mindent meg lehet tanulni de ez a számítógép nem egyszerű.nem találok semmit oldalt ahol írnák hogy mire kell figyelni és miért.ami zavaró ennél a témánál azok a hatalmas ár rések teljesítményeken belül is.nekem egy oldal is jó lenne ami ezzel foglakozik hogy leírja hogy van e szerepe vagy sem dolgoknak.lehet kapni felszereltségre mercit 15millióért meg volkswagent is 7milláért minőséget nem fizetsz meg sőőőt a merci még kényesebb szervíz igényesebb is.ergo kidobod a pénzt és nekem nagyon ez van a fejembe hogy a számítógépnél is erről van szó.a másik talán egy befejező kérdés.régen ha egy játékhoz kevés volt a gép akkor szagatot vagy nem voltak színek de ment faszán ma már ez nem igaz hanem csak simán nem megy?meg ma azt írják hogy vegyek egy gépet kb 120ra jön ki ahogy olvasgatom itt.de miért vegyem meg mikor látom hogy az öcsém vígan eljátszik a sajátján?pedig vagy 3 éves.de ott a haverom 5 éves gépe van és még mindig nincs olyan játék ami ne menne.persze más kategória mert akkor 150e vettek kártyát.szóval értitek rem mire gondolok!ha le vagyok maradva 1-2-3 évvel de kihozom töredék árból akkor már jó vagyok.
2013. júl. 26. 18:45
20/20 BM-Striker válasza:
Azok a vga-k amik nagyon megérik at árukat, a újonnan: 7870 xt, 7950, gtx760, 7870, 7850, 7790, gtx650ti.
Minék drágaábbak annák jobb az ár-érték arányuk.
Ezek kevesebbet fogasztanak és kevésbé melegednek aminta régebbi hasonló teljesítményű társaik.
A szóban forgó gtx480 pl 1080p-ben gyengébb,mint 7870, viszont 2* annyit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!