Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videó kártya ez hogy van? Bőv...

Videó kártya ez hogy van? Bőv lent!

Figyelt kérdés
szeretnék egy gépet össze rakni és néztem egy játékhoz ajánlatot azt írja videó kártya nvidia gtx 480 beírtam keresésbe és ezt dobta ki!hogy van ez hogy nvidia gtx480 az összes és van msi meg asus meg neve nincs is.a tudás ugyan az ahogy látom a név is akkor miért is vegyem a 120at ha van 50ért? [link]
2013. júl. 26. 17:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Azért van ennyi, mert ugyan azt a kártyát több gyártó is gyártja. Mellékesen, én nem vennék 480-at.
2013. júl. 26. 17:47
 2/20 anonim ***** válasza:

Minek akarsz ilyen régi kártyát venni?

Azokat a gépigény ökörségeket felejtsd el,annyi értelme van mint az Ezo TV-nek.

Ha gépet akarsz inkább írd le mennyiből...

2013. júl. 26. 17:49
 3/20 A kérdező kommentje:
ezt gondoltam hogy ugyan az.én inkább arra lennék kíváncsi hogy ez kb ugyan az mint minden terméknél hogy a nevet fizeti meg az ember?amúgy nem akarok leírni semmit mert én magam se tudom!egy 3-4 magos gépet szeretnék a leg olcsobban össze rakni ami elviszi a játékokat szagatás nélkül.nem vagyok egy nagy gamer nem nézem hogy a tóban a játékban látom e az ebihalakat vagy azt már nem.csak hogy ne legyen az hogy ez a te gépeden nem indul el vagy szagat és a lehető leg olcsobb legyen!akár használt alkatrészekből is össze kombinálva.
2013. júl. 26. 17:54
 4/20 A kérdező kommentje:
mondjuk amik érdekelnek a nfs részek a call of duty ami majd jön ki vagy a gta 5.szóval a lényeg nekem nem az hogy minden apró dolog látszodjon a játékban hanem hogy játszható legyen.kb az xbox 360 ami látványilag kielégít de vigyen mindent.szóval az nem érdekel amikor az öcsém mutajta hogy ez a játék a gépen nézd mennyivel szebb stb.
2013. júl. 26. 17:57
 5/20 anonim ***** válasza:
Csak hogy egy gép összeállításához érteni is kell hozzá....
2013. júl. 26. 18:00
 6/20 anonim ***** válasza:

amik drágábbak ugyan annál a kártyánál, azok nem feltétlen csak a nevük miatt drágábbak (bár ez is benne van), inkább azért, mert a drágábbak jobb anyagokból vannak, jobban össze vannak rakva (és most nem arra gondolok, hogy szorosabbra van húzva a csavar :) )

De ezt a kártyát akkor sem venném meg, mert nem túl erős. Sőt...

2013. júl. 26. 18:00
 7/20 anonim ***** válasza:

Hát videokártyát nem igy szoktunk vásárolni, hogy megnézzük egy játék dobozának hátoldalán a rendszerkövetelményeket.

Szoktunk gondolni egy kicsit a jövő játékaira is.

Igen, jól gondolod, egy kicsit a márkát is meg kell fizetni, azonkívül az árakat az is befolyásolja hogy egy kártya 1 vagy 2 GB Ram-os, vagy ez a ram gddr 3-as vagy 5-ös...

Ha az árakat nézzük szerintem tartsd szem előtt azt a szempontot, hogy egy mai játékhoz ahhoz, hogy jó minőségben játszani tudj vele minimum egy 30.000 Ft-os kártya kell.

Ez a kezdő középkategória ára.

2013. júl. 26. 18:01
 8/20 anonim ***** válasza:
A GTA5-höz már komoly gép kell, hogy egyáltalán elinduljon majd. Bár ezt nem lehet megmondani igazából, mert még nem jött ki, ahogy a CoD Ghost se, de az előző részek alapján nem lesz elég hozzájuk egy olcsóbb, gyenge gép, illetve használt cucc. De ez az én véleményem, ha tévednék, akkor elnézést. :)
2013. júl. 26. 18:02
 9/20 A kérdező kommentje:
oké a kártya már nem téma.jó gondolom.bár mindegyikre 3 év van és ahogy hallom szeretnek utána beszarni.bár ez se gond mióta tudom hogy a sütő csodákra képes :D
2013. júl. 26. 18:03
 10/20 A kérdező kommentje:
jó persze értem én.csak azért írom mert ez nem az első próbálkozásom és eddig állt mindenki olyat tanácsolt ami kb az álmai gépe vagy olyanok adtak tanácsot akiknek számítanak a tóban úszkáló ebihalak vagy a kocsiban látszódó tükörkép.na én nem ilyen vagyok.induljon és ne szaggasson kb ez az igény.szívem szerint xboxot vennék de fontos a net is mert napközben netezek este játszanék kicsit.nem kötnek le már sajnos a játékok 1-2 óránál tovább.
2013. júl. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!