Videó kártya ez hogy van? Bőv lent!
Azért van ennyi, mert ugyan azt a kártyát több gyártó is gyártja. Mellékesen, én nem vennék 480-at.
2013. júl. 26. 17:47
Minek akarsz ilyen régi kártyát venni?
Azokat a gépigény ökörségeket felejtsd el,annyi értelme van mint az Ezo TV-nek.
Ha gépet akarsz inkább írd le mennyiből...
2013. júl. 26. 17:49
3/20 A kérdező kommentje:
ezt gondoltam hogy ugyan az.én inkább arra lennék kíváncsi hogy ez kb ugyan az mint minden terméknél hogy a nevet fizeti meg az ember?amúgy nem akarok leírni semmit mert én magam se tudom!egy 3-4 magos gépet szeretnék a leg olcsobban össze rakni ami elviszi a játékokat szagatás nélkül.nem vagyok egy nagy gamer nem nézem hogy a tóban a játékban látom e az ebihalakat vagy azt már nem.csak hogy ne legyen az hogy ez a te gépeden nem indul el vagy szagat és a lehető leg olcsobb legyen!akár használt alkatrészekből is össze kombinálva.
4/20 A kérdező kommentje:
mondjuk amik érdekelnek a nfs részek a call of duty ami majd jön ki vagy a gta 5.szóval a lényeg nekem nem az hogy minden apró dolog látszodjon a játékban hanem hogy játszható legyen.kb az xbox 360 ami látványilag kielégít de vigyen mindent.szóval az nem érdekel amikor az öcsém mutajta hogy ez a játék a gépen nézd mennyivel szebb stb.
Csak hogy egy gép összeállításához érteni is kell hozzá....
2013. júl. 26. 18:00
amik drágábbak ugyan annál a kártyánál, azok nem feltétlen csak a nevük miatt drágábbak (bár ez is benne van), inkább azért, mert a drágábbak jobb anyagokból vannak, jobban össze vannak rakva (és most nem arra gondolok, hogy szorosabbra van húzva a csavar :) )
De ezt a kártyát akkor sem venném meg, mert nem túl erős. Sőt...
2013. júl. 26. 18:00
Hát videokártyát nem igy szoktunk vásárolni, hogy megnézzük egy játék dobozának hátoldalán a rendszerkövetelményeket.
Szoktunk gondolni egy kicsit a jövő játékaira is.
Igen, jól gondolod, egy kicsit a márkát is meg kell fizetni, azonkívül az árakat az is befolyásolja hogy egy kártya 1 vagy 2 GB Ram-os, vagy ez a ram gddr 3-as vagy 5-ös...
Ha az árakat nézzük szerintem tartsd szem előtt azt a szempontot, hogy egy mai játékhoz ahhoz, hogy jó minőségben játszani tudj vele minimum egy 30.000 Ft-os kártya kell.
Ez a kezdő középkategória ára.
2013. júl. 26. 18:01
A GTA5-höz már komoly gép kell, hogy egyáltalán elinduljon majd. Bár ezt nem lehet megmondani igazából, mert még nem jött ki, ahogy a CoD Ghost se, de az előző részek alapján nem lesz elég hozzájuk egy olcsóbb, gyenge gép, illetve használt cucc. De ez az én véleményem, ha tévednék, akkor elnézést. :)
2013. júl. 26. 18:02
9/20 A kérdező kommentje:
oké a kártya már nem téma.jó gondolom.bár mindegyikre 3 év van és ahogy hallom szeretnek utána beszarni.bár ez se gond mióta tudom hogy a sütő csodákra képes :D
10/20 A kérdező kommentje:
jó persze értem én.csak azért írom mert ez nem az első próbálkozásom és eddig állt mindenki olyat tanácsolt ami kb az álmai gépe vagy olyanok adtak tanácsot akiknek számítanak a tóban úszkáló ebihalak vagy a kocsiban látszódó tükörkép.na én nem ilyen vagyok.induljon és ne szaggasson kb ez az igény.szívem szerint xboxot vennék de fontos a net is mert napközben netezek este játszanék kicsit.nem kötnek le már sajnos a játékok 1-2 óránál tovább.
Kapcsolódó kérdések: