Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ftp: Kapcsolathívás hiba,...

Ftp: Kapcsolathívás hiba, Xbox classic-nál?

Figyelt kérdés

Az xbox-omat összekötöttem routeren keresztül a gépemmel ftp csatlakozással, elsőre teljesen jó volt, de amikor szétkapcsoltam és másnap újra próbáltam már ezzel a hibával jött.

Valaki járt már így?

2013. júl. 26. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Más IP-t oszthatott ki a box-nak ezért nem működhet!

Ha evox-ot vagy egyéb custom dashboard-ot használsz azok kiírják az IP címet!

A legjobb programok XBOX FTP-hez ! EVOX Dash + Total commander! EVOX + GXiso(ez a játékok hdd-re telepítéséhez iso formátumból)

2013. júl. 26. 16:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ebből nem sokat értek, gondolom az evox az a xbox rendszere, amúgy total commandert használtam.

De most mi is lenne a megoldás vagy a kérdés?

2013. júl. 26. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:

igazából ez alapján csináltam, az xboxom is így néz ki

[link]

2013. júl. 26. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Az evox az evolution X custom dashboard-ot jelöli ez nem a gyári rendszer!

Amikor csatlakozol akkor az IP címet mindig nézd meg mert majdnem mindig mást oszt a router az xbox-nak ! Ilyenkor át kell írni a total commanderben!

2013. júl. 26. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Mármint az xbox IP-jét nem én írom be? :D Mert a beállításokban beállítottam az IP-t, vagy a router beállításai között van valami IP, amit kioszt és arra kéne átállítani mindent?
2013. júl. 26. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!