Lopokus kérdése:
Milyen vga-t vegyek 80-85k ért?
Figyelt kérdés
hd7950 vapor-x re gondoltam, de ti mit ajánlotok? egy fx 6100 as kihajtja? és elég neki egy chieftec ctg 500as?2013. júl. 23. 17:14
1/9 anonim válasza:
igen ez a VGA lenne jó, a 6100 as ha még nincs meg 6300 legyen és akkor tuti kihajtja de így sem rossz
(vagy huzol egy picit a 6100 on)
a tápból szerintem komolyabb kellene
2/9 A kérdező kommentje:
ezek sajnos már megvannak, most csak vgat akarok újitani, a mostani hd6870 esem.. de biztos hogy kevés a táp?:/
2013. júl. 23. 17:24
3/9 anonim válasza:
majd megmondják :D
de a biztonság kedvéért én azért lecserélném
4/9 anonim válasza:
szerintem GTX 760 :) ez egy nagyon jó kártya lett.
5/9 throwaway4 válasza:
A 6870-et csak akkor cseréld le, ha biztosan kell, jó kis kari az! Ez a 7950 most nagyon jó árban van: [link]
6/9 throwaway4 válasza:
A táp pedig bőven elég lesz, mert minőségi. Azért írnak a kártyákra horribilis wattszámokat, mert néhány kacat feleannyit sem tud leadni, mint amennyit ígér.
7/9 anonim válasza:
nem kell lecserélni a tápod, simán elbírja a 7950-est, ctg a chieftec-ből jó fajta gond nélkül bírni fogja, 50w-al zabál többet a 7950-es, a 6870-esnél.
Én a helyedben használtan garival vennék egy 7970-est.
8/9 A kérdező kommentje:
ez a tàp dolog megnyugtató, akkor mégse voltam hülye amikor egy éve összeraktam. használtan nem szeretek ilyen dolgokat venni mert amúgyis úgy vannak megcsinàlva hogy pont gari után menjenek tönkre. akkor a hd7950 vapor x lesz valszeg, ha eltudom adni 25- 30 ért a 6870 est.. köszi szépen!:)
2013. júl. 23. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!