Asrock 970 Extreme 3 alaplaphoz milyen procit vegyek?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ár/érték arányban a legjobbat!2013. júl. 22. 17:48
3/7 A kérdező kommentje:
Ennél nincs egy kicsit olcsóbb?
2013. júl. 22. 17:53
4/7 Teno válasza:
Ár/érték arányba ez a legjobb!
5/7 Komplikato válasza:
Természetesen a linkelt FM2 proci NEM megy bele az AM3+ lapba. Ha nagyon olcsó kell akkor boltban jó áron lévő elfekvő vagy használt Phenom 2 X4 procit veszel. Utoljára használt X4 940 (945?) olyan 14.000 volt.
És igen az FX-6300 jobb nála, de annyival nem mint amennyivel drágább.
6/7 Komplikato válasza:
No, itt 15K körül még 955BE is van ...
És lehet dobálózni, de játékokban az a Phenom 2 X6 az FX-8xxx szint, az X4 meg FX-6xxx szint. Én is tudom, hogy tudományos számításokban sokkal jobb az FX, vagy videószerkesztésnél, csak ennek semmi jelentősége átlag usernél és játéknál.
7/7 Hironnad válasza:
Én is csatlakozom az FX6300-as csoporthoz, nekem is ez van ehhez az alaplaphoz, és tökéletesnek mondhatom az összeállítást, és árban az lap kategóriája kb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!