ASUS P4V800-X alaplaphoz hol találok drivert? Ha megvan, leírná valaki, hogy hogyan telepítsem?
A probléma jellege annyi lenne, hogy az adott számítógép váltig állítja, hogy neki nincsen videokártyája. Ami már csak azért se lenne lehetséges, mert mindent tökéletesen megjelenít... leszámítva a 3d-t igénylő programokat, mert azokat meg se nyitja. A hardverek felsorolásánál pedig nem jelenik meg.
Mivel a videokártya típusára rákeresve egy találatot se kaptam, gondoltam, a kártya az alaplaphoz tartozik, azt kéne újrarakni. És itt meg is akadtam, mert fogalmam sincs, honnan szerezzek hozzá drivert, azt pedig hogyan telepítsem. Tudom, hogy elég hülye kérdés, de azért örülnék a segítségnek...
Teljesen biztos vagy az alaplapod típusában?
Mert a VIA chipkészletek közül az M800 és M890 tarlalmaz integrált grafikát.
Ebben az alaplapban viszont PT800 chip van.
Egyébként szerintem ha feltelepítesz egy VIA Hyperion 4 in 1 drivert, amit a VIA honlapján biztosan megtalálsz, akkor megoldódik a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!