Mit tegyek? Videókártyát vegyek, vagy RAM-ot, esetleg mindkettőt?
Figyelt kérdés
Egy 4 éves 2,6 GHz-es P4-es géppel rendelkezem, és szeretném egy kicsit gyorsabbá tenni, kissé felújítani. Jelenleg egy Radeon 9200SE videókártyával és 256 Mb Ram-mal rendelkezem, a kérdés arra vonatkozik, hogy a két hardver közül melyiket cseréljem le. Válaszokat előre is köszi.2009. okt. 21. 20:59
1/6 anonim válasza:
Ha játszani is szeretnél rajta, vagy csak egyszerűen gyorsabb gépet szeretnél-akkor mindkettőt. A memóriából én a Kingmax márkát ajánlom. Ha további kérdésed lenne, írj.
2/6 anonim válasza:
ha játékra kell akkor mindkettőt célszerű lenne kicserélni
3/6 anonim válasza:
Hát minimum 1 giga memó kellene hogy szaladgáljon a gép, de mivel ez a gép még ddr1, így ez is kb 10 ropi lesz. VGA sztem még agp csatis, így ha találsz valamit 10-15e ért azt még talán megéri, de ennél többet ne költs erre a konfigra mert hamarosan véget ér a "megbízható korszaka". 4-5 éves gépre már nem érdemes költeni, mert lutri mikor adja végleg meg magát.
4/6 anonim válasza:
a proci sajnos eléggé kevés már,nekem 6 éves 2.4es proci van,jól viszi amit kell bár,komplett új gép kellene,de ha lesz felesleges 150ezer ftom akkor veszek egy újat:D
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy komplett új gép kellene már lassan, de sajnos ez még nem megoldható.
Azt szeretném lényegében, hogy egy kicsit jobban vigye a netet, meg az egyéb programokat, nem a játék lenne a fő cél.
2009. okt. 22. 08:17
6/6 anonim válasza:
2 giga ram kéne kb és a net normálisabban menne, játékra meg valóban nem való, ez a gép teljesen kuka már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!