Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer PC-hez tudtok ajánlani...

Gamer PC-hez tudtok ajánlani processzort?

Figyelt kérdés

Helo

Van egy Gamer PC-m és most csak egy Intel Core i3-as procim van, ami elég kevés szerintem, mondjuk 30-33ezer Ft.

Alaplapom: Asus P8B75-M LE

- Socket: 1155

- tud i3, i5, i7-es procikat kezelni is

Vidikártyám:

Asus GeForce GT440 DDR3 1GB - nem egy mai darab de cserélni fogom, az előző nemrégebbi kérdést én tettem fel vidikarival kapcsolatban.

Szerintetek elég egy i5-ös vagy i7-es?

Mert akkor ezt eltudnám adni 25-30ezer ft-ért és vennék egy Intel i5-ös vagy egy i7-est

Ja még annyi hogy a ramot milyen vegyek 4 GB vagy 8 GB 1600Mhz-n vagy 2000Mhz-n és hány GB-t?

Előre is köszönöm

2013. júl. 22. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Keret?

Amúgy elég a 1600as ram is.

2013. júl. 22. 15:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát a keret igen az lemaradt sorry.

Ha eltudnám adni a procimat az ugy számolhunk 25ezer Ft-ot akkor még + 40000ezer forintom van akkor az úgy 65ezer Ft.

Abból kijönne a ram meg a proci?

Ja meg még annyi hogy nagyon sok apróhírdetés van pl.: expressz, apródon I5 és i7-es procikról. Ott érdemes venni? ( valamelyikre még garit is adnak)

2013. júl. 22. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
2013. júl. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!