Milyen videokártyát és AMD processzort tudtok ajánlani viszonylag erős gamelésre?
Újítást tervezek a konfigomban, mert kezd kevés lenni mostanában. Jelenleg ezzel rendelkezem:
GA-990XA-UD3
Phenom II X4 955 BE
Thermaltake Contac 21
4+4GB Kingmax DDR3 1600MHz
Sapphire HD6870 1GB
Seagate 500GB SATA3 7200RPM
Chieftec CTG-500-80PB 500W
Az alaplapot és a RAMot nem óhajtom cserélni, éppen ezért hangsúlyoztam ki a kérdésben az AMD processzort. Én személy szerint valamelyik 6 vagy 8 magos FX-re gondoltam. Videokártyát illetően valami nem olyan extra drágát de eleget, mondjuk egy Sapphire HD7950 vagy egy MSI GTX670. Ha szükséges persze tápot is veszek. Amit még venni tervezek az egy 128GB SSD, hogy az 500GB HDD megmaradjon kizárólag a torrenteknek és a fraps felvételeknek. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem az a célom, hogy 4K felbontásban 20 monitoron játszak ultrán 16x AA-val mindent, 1920x1080-on szeretnék mondjuk Highon BF3, meg majd BF4ezni, ha kijön akkor GTAVözöni, meg hasonló kaliberú újabb játékok. Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ti mit ajánlotok! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!