Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Play Station 4 Emulátor?

Play Station 4 Emulátor?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy mivel a Ps4 X86-on fog futni igy gondolom sokkal egyszerűbb lesz emulálni kisebb igényel fog futni egy emulátor mint az eddigi emulátoroknál! Egy haverom azt mondta hogy a ps3 emulátor kisebb lesz mint a ps4!

Én ez pont forditva gondolom mivel a ps3 Cell proceszoral fút igy hasonlóan a ps2 Emulátoral az egész rendszert le kell emulálnia valós ídőben! Visszont a ps4 X86 a számitógéphez hasonló x86 Utasitáskészletett fog használni ami jellentős emulálás könnyitás fog jellenteni(Szerintem)

2013. júl. 22. 12:43
 1/4 BM-Striker ***** válasza:
Az xbox is x86 alapú volt, mégsincs ré rendes emulátor.
2013. júl. 22. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Most akkor csak annyit írok, hogy Xbox CLassic! Ott milyen szinten lett megoldva az emuláció! :)

Pedig ott is X86(notebook celeron 733mhz 64mb ram, nvidia ti chipre épülő vga).

A látszólag egyszerűbben emulálható Dreamcast-al(win ce alapú rendszer) éveket szívtak(még most sem 90%-os az emuláció).

Hiába az architektúra, rendszer szinten még egy csomó dolog gátolja a tökéletes működést(töltő rutin, memória kezelés, vga emuláció, hang chip emuláció stb)

2013. júl. 22. 13:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen Kösszönöm a válaszókat! :)

Csak csak egy gondolat volt hogy mert én ugy gondoltam hogy a ps4-et még mindig egyszerűbb lenne emulálni a jövöben mint a ps3-at! :)

2013. júl. 22. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd kiderül bár szerintem sonynak vissza vetne a forgalomból xD Mindenki jobb pc-t venne játékot meg le warezolná
2013. júl. 22. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!