Vettem egy webkamerát és nem működik mi lehet vele?
Húzd ki az USB-ből ! Amikor újratelepíted akkor ne legyen bedugva, csak amikor a telepítő kéri, hogy csatlakoztasd !
Ha van, lehetőleg próbálj más usb-be csatlakozni.
Valami csatlakozási hiba van!valószínűleg!
Próbáld másik USB porton!
Pont ezen a héten szívtam egy ilyen típusú kamerával, egy gépen, amin Windows 7 64-bit volt. Először is nem akarta feltelepíteni, mert az illesztőprogram nem volt digitálisan aláírva, amit mellékeltek hozzá. Kikapcsoltam a digitális aláírás megkövetelését a Windowsban, de így sem volt jó.
Volt egy XP -s gépe is az illetőnek azzal is megpróbáltuk, itt fel tudtam telepíteni a kamerát, bár a beépített mikrofon itt se működött. És a Skype se ismerte fel a kamerát, csak a mellékelt Capiture szoftveren volt rajta kép. Kész szánalom.
A javaslatom pedig most is ugyan az, amit az ott is javasoltam: Nem kell minden olcsó kínai sz@rt megvenni, csak azért mert 1-2 ezerrel olcsóbb a normális márkáknál. A jól bevált márkákból kell választani: Logitech, Genius, A4Tech, Trust, Microsoft, stb..
Ezek már több mint egy évtizede Piacon vannak, és van némi tapasztalatuk is.
Nekem például egy Logitech QuickCam E3500 -asom van, a Windows 7 alapból felismeri, külön illetőprogram telepítése nélkül. A Windows Update pedig automatikusan frissíti a driverét. Annó 4500 Ft -ért vettem. Szerintem megéri valamiért pár ezerrel többet kiadni, hogy utána ne szívjon vele az ember. Olcsó húsnak mindíg híg a leve.
Milyen módon teszteled a kamerát ?
Az eszközkezelőbe jen van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!