Nagyon fontos! Windows XP x86 Intel Core i7 processzorral 8GB (2x4GB) Hibátlanul elfut?
Nagyon fontos! Windows XP x86 Intel Core i7 processzorral 8GB (2x4GB) Hibátlanul elfut?
Szeretnék venni egy új számítógépet
VGA GEFORCE GTX680-DC2O-2GD5 2GB/GDDR5 PCIE ASUS
atx asus ta 711 midi
ALAPLAP INTEL BLKDH77KC s1155
CPU INTEL CORE i7-2700K 3,5GHz/8Mb s1155 BOX
RAM DDR III 8 GB 2133 GEIL BLACK DRAGON KIT2 CL10
HDD 2 TB WD 7.2 SATAII 64MB AV-GP WD20EURS (western digital)
Monitor átalakító (DVI dugó - VGA aljzat)
Deloc PCI 4x usb 2.0 usb bővitőkártya
DVD író Asus DVD+/-RW S-ATA (DRW-24B5ST)
Az alaplaphoz és a Get force videó kártyához megvannak a driverek.2 DB 4 gigás összesen 8 GB ramot néztem ki) tudom hogy 3-4 gigabájtot fog ebből látni az XP.A Core i7 processzorral van tapasztalat XP-alatt? Teljesen tökéletesen megy XP alatt?A RAM és a processzor végett aggódom hogy tökéletessen működik e vele, ez egy 300.000 feletti konstrukció.A kérdésem a következő:evvel a konfigon hibátlanúl fog e futni az x86 os windows XP professional?
Ezt elolvasva a sírás kerülget. Kb 25% ot tud kihasználni az xp a gépből.
Ha jobb útra térnél.
itt az ellentéted :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Végső soron itt az volt a baj hogy windows rendszer.Sanos a hazug üzletpolitikájuk és a direktben ilyenre tervezett rendszerük kényszerítette ki és egy új gépre ezt az ósdi vackot keljen raknom.A windows rendszer sajnos megköveteli hogy mindenből újat vegyünk és a régit dobáljuk ki illetve minden féle hülyeséget telepítsünk fel mert különben nem működik.Az egész úgy van megtervezve hogy hosszútávon a vevő ellen dolgozik.Emelett az egész egy önmagát összeomlasztó vírusplatform az nem piszkál bele rendszerükbe ami nem akar.Nincs gy normális csomagkezelő rendszere ami megakadálozza hogy a sok szutyok telepitő ami felkerült nyom nélkül lehessen törölni őket.És utólag ezt direkt így tervezték.Egy pénz idő energianyelő giccses vacak.És utólag nem az a megoldás ha energiát ölök bele hogy ebből a kupac sz ból működő rendszert csináljak hanem levakarni a gépről a windows rendszert és egy normális operációs rendszer kell a helyére.
Kibróbáltam az összes operációs rendszert ami azóta csak megjelent windows 7,windows8.1,és a legujabb windows 10-et is.És azóta egy csomó féle linuxot kipróbáltam és soha többé windows.A 64 bites Linux mint mellett döntöttem végül.Gyönyörűen kihasználja a modern számítógép adottságait.Végül nem tudtam használni semilyen windowst.Ennyi kompatibilitási hibát és egyébb búgot egyik linuxnál sem láttam mint windows esetében.Érdekes mód a programok linuxról linuxra kompatibilisek voltak.Hardveresen is minden gyönyörűen működik.Arra jutoam a hosszú idő alatt hogy a Microsoft, windows ott nézi komplett h nek az embereket ahol tudja.A windows termékeivel mint hardveresen mint szoftveresen olyan súlyos búgok voltak ami ellehetetleníti az embert az átállásról.Régi Gépekre az új windows nem megy és új gépekhez meg a régi elavult és szintén nem megy.Érdekes mód a Linuxok amiket kipróbáltam régi és új gépekre is felmentek gond nélkül,a programok kompatibilisek voltak linuxról linuxra,és beállítás és funkciók terén nem olyan lebutított vacak mint a windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!