Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet ilyen "átverés"...

Mit lehet ilyen "átverés" ellen tenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy laptop vásárlás előtt állok, és egy GT635M-es videokártyás gépet szemeltem ki. Olvasgattam, hogy az Nvidia erőszeretettel csinálja azt, hogy átnevezi a kártyáit, így egy GT630M-est ad el GT635M-es néven

[link]

Itt látni, hogy maga a kártya neve GT635M, de az adatok egy GT630M-esét tükrözik. Én nem nagyon szeretnék ilyenbe bele esni, de nagyon megtetszett egy gép, nem tudom hogy mit tegyek. Maga a gép ez lenne amit szeretnék:

[link]

Ilyenkor mit lehet csinálni? Nagyon köszönöm a válaszokat...

Olyan kommenteket nem kérek hogy játékra asztalit, mert egyetem miatt nem tehetem.

2013. júl. 19. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem átnevezés. Két különböző kártyáról van szó, ha megnézed a specifikációjukat:

[link]

[link]

2013. júl. 19. 16:59
 2/3 Komplikato ***** válasza:
Én jobban aggódnék olyasmin, hogy hiába van X vezérlő a notiban a leírásból nem derül ki, hogy butított 64 bites(!) memóriája van vagy GDDR5 helyett DDR3, mert ilyen esetekben amúgy is harmatos tudásának vagy 2/3-át bukja a user.
2013. júl. 19. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én nem értek ehhez. Egy másik kérdésem lenne akkor. Ha két különböző helyen veszek full ugyanolyan gépet (legyen: ASUS K55VJ-SX192D), elképzelhető-e hogy más a teljesítményük (videokártyaügyileg)?
2013. júl. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!