Miért vannak úgy a GTX kártyák ellen?
1. Túl vannak árazva.
2. Némelyik nVidia kártya gyengébb mint egy ATI, példának okádék: GTX660 50-60K míg egy HD7870 szintén 50-60K, de 1,5-2X olyan erős.
Azért mer az AMD elérhetőbb, ugyanolyan teljesítmény mellet,ezért több embernek van. Namármost akinek van az nem fogja azt mondani úgy szerettem volna egy nVidiat,de csak AMD-re futotta. Én szeretem az nV-t a phisX miatt. Persze aki nem csak játékra használja a kártyát hanem pl tervezni, stúdiómunka stb, az tudja hogy a HD kártyák erre nem igazán jók.
Amúgy semmi másról nincs szó csak a pénzről. Meg a számok villogtatásáról. A legtöbb átlagos felhasználó számára az ezek a megjelenítési különbségek alig észrevehetőek. HA létezik is valamiféle nagy összegzési teszt akkor kb ilyen lenne a sorrend A legjobbtól visszafelé: GTX 690, GTX680, GTX670, GTX590 HD7970, GTX580, HD6990 GTX650TI HD7950 Ha megnézed a áraikat akkor először le fogsz ülni azután látni fogod az árkülönbségeket.
Azért az a sorrend eléggé sántít...
GTX-eket mért húzzák le amúgy gyakran? Nekem elsőre: Mert fűtenek és zabálnak rendesen, azonos teljesítményű ATI - NV karikat érdemes összehasonlítani fogyasztás / teljesítmény szempontból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!