Videókártya, a következő generációra?
Röviden a sztori a mostani gtx 550 TI videó kártyámat akarnám lecserélni vagy egy GTX 650-re vagy egy hd7770
kb ebben a árkategóriában gondolkodtam.
jó lenne ha mediumon menne a:Cod Ghost
Battlefield 4
titanfall
GTA 5
persze nem full hd-ban
ha tudtok erősebbet de nem sokkal drágábbat akkor annak is őrülnék.
hd7850 vagy gtx 660 (non-ti) nem fér bele? mostani kártyádnál majdnem 2-szer több fps-t adna...
a leírásban szereplő kártyáknál is nagyságrendekkel jobbak...
a hd 7770-nél 29%-kal erősebb a hd7790(32 ezer a legolcsóbb) és a hd 7850 (44 ezer) pedig 60%-kal...
Nvidia kártyák drágábbak de ott a gtx 650Ti(42k) ami a 7790 ellenfele, és a gtx 660(50k) ami pedig a 7850-é(teljesítményben 5% előny)...
A baj nem itt kezdődik. Az Nvidia az átnevezgetéseivel vakítja a népet míg egy Radeon igen csak fejleszt és tesz a dologért. Egy jó HD7790 vagy ha teheted nagyon el van találva a HD7850 is mert bazi nagy a tuning potenciál benne.
Egy kis beállítás és olyan erőben van mint egy alap HD7870.
Én nem vennék jelen esetben semilyen NV karit. Sok fórum közli, hogy a GTX7XX széria is csak átnevezett valami
Radeon azt végy abból is Asus vagy Sapphire.
BS krónika meg véget ért nekem is Sapphire karim van és megyen rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!