Xbox360 és PC egy monitoron. Megoldható?
Figyelt kérdés
Van egy LG monitorom, viszont csak egy VGA csatlakozás van a hátulján. Nekem van ugye egy PC-m, illetve egy Xbox360-om, amit LCD TV hiányában, szeretnék rákötni a monitoromra, viszont nem szeretném a gépet és az Xbox-ot felváltva ki-be húzogatni. Az Xbox-hoz láttam lehet venni VGA kábelt, így tudom csatlakoztatni a monitorhoz és láttam vannak különféle VGA elosztók is. A kérdésem, hogy egy ilyen elosztóval meg lehet ezt oldani, vagy honnan tudja a monitor mit kell mutatnia épp? A válaszokat köszönöm!2013. júl. 18. 20:53
1/3 anonim válasza:
Lehet hozzá kapni egyszerű switch-et amivel át tudod kapcsolni.
a monitor sehonnan nem tudja csak annyi hogy átváltod vele a csatlakozót pc-ről a boxra és fordítva
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. júl. 18. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!