Szerintek ezek jó cuccok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék a gépembe pár dolgot cserélni mert a mostani lga1156-os lapom haldoklik és amúgyis nem valami új ezért vennék új alaplapot ramot processzort tápot a videókártyám az rendben van egy HD7850 ami egyenlőre elég de ha kell akkor majd veszek egy HD8xxx/9xxx-et még nem tudni mi lesz
Ezeket néztem ki:
alaplap: Asus Z87-K
processzor: Intel Core i7-4770K
ram: Corsair 2 x 4GB DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 XMS3
tápegység:Corsair 650W HX650 (azért ezt néztem mert mindenképp modurális kell)
Válaszokat előre köszönöm!
2013. júl. 18. 20:35
2/5 anonim válasza:
Ha már dicsekszünk, akkor múltkor vettem egy Roccat Kave 5.1-es headsetet és élvezem.
3/5 A kérdező kommentje:
és ez hogy jön ide te faszparaszt? ha nem tudsz értelmes választ adni akkor inkább takarodj
2013. júl. 19. 12:49
4/5 anonim válasza:
Nemtudom ki kezdte itt fényezni magát. A stílusodról meg inkább nem ejtenék szót, de legközelebb gondold át miket írsz. Én is mondhatnám egyébként, hogy ha nem tudsz értelmes kérdést kirakni, csak önfényezés céljából, akkor menjél innen elfele.
5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mióta önfényezés az ha megkérdezem hogy jó-e ez konfig így
2013. júl. 25. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!