Ezek mennyire jó cuccok?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy frissítenem kéne a 6 éves gépemen. Ezeket tervezte, hogy megveszem:
HP NVIDIA GeForce GT630 DP 2 GB (B4J92AA) videokártya
AMD Phenom II X4 965 AM3 3,4GHz BOX Black Edition processzor
Samsung 4GB DDR3 1333Mhz memória
GIGABYTE GA-990FXA-D3 alaplap
Toshiba 1TB 7200rpm SATA-600 32MB DT01ACA100 merevlemez
Akyga AK806BG Micro ATX Táp nélkül Black/Green light ház
Ezek mellett van egy 500W-os tápom, és hangkártyát sem terveztem újat.
Ezek a cuccok, ahol én néztem, meg lenne 110,454 Ft-ból.
Mennyivel rosszabb, a ddr2-es 4GB RAMom, mint amit szeretnék ddr3-mas, és miben különböznek?
Esetleg, ha tudtok még ebben az árkategóriában, esetleg olcsóbban jobbat valamelyik cuccból, azt írjátok le légyszi.
2013. júl. 14. 16:34
1/3 anonim válasza:
a DDR3-as ramoknak sokkal nagyobb az órajele mint a 2-eseknek, ezért gyorsabban ír/olvas, de szerintem egy kis ramot még nyomhatnál bele, mert manapság a p*csa laptopok is 6-8GB-al jönnek ki
2/3 A kérdező kommentje:
és azt úgy nem lehet csinálni, h a 4GB ddr2-esem ami megvan, plusz 4gb ddr3-mas? ezeknek mint ddr3-másnak kellene lenni?
2013. júl. 14. 16:44
3/3 anonim válasza:
Vehetsz úgynevezett Hybrid alaplapot (asszem így hívják, egy haveromnak van ilyen) ebbe belemegy a DDR2 és a DDR3 is, de azt hiszem egyszerre nem viszi el mindkettőből azt sem, szóval jobb a DDR3-asat venni alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!