Miért nem passzolnak a cuccok?
Figyelt kérdés
Asus M5A 78L-M LE alaplaphoz vettem egy FSP hexa 400 ast és a tápcsatlakozó nem megy bele az alaplapba. Lehet hozzá átalakítót kapni vagy buktam egy 10 est?2013. jún. 7. 19:10
1/10 anonim válasza:
OMG ez hülyeség...
Bele kell menjen, valószínű csak rosszul próbálkoztál a bekötéssel...
2/10 BM-Striker válasza:
Bele kell hogy menjen, mindakettőn 24(20+4) pines csatlakozó van.
3/10 anonim válasza:
Minden csatlakozó bolondbiztos. Csak egyféleképpen lehet bedugni őket.
Fodítsd el 180 fokkal és bele fog menni.
4/10 A kérdező kommentje:
jólvan már fel is raktam a rendszert a +4 pin zavart be felidegelt nagyon :) még valami az előlapi usb-t a 12 voltosba raktam (balrol az első) nem lesz gáz mert nemtudtam kiszedni az user guide ból.
2013. jún. 7. 21:41
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
#4 És én a helyedben nem kötnék 12 voltot az usbkivezetésre.
Először is nem igazán passzolnak a kivezetések.
Másodszor pont adatot nem tudsz majd forgalmazni.
Harmadszor amit USB-be dughatsz, annak mindnek 5 volt kell. Szerinted ha 12V-ot adsz nekik az nem gáz? (Ez nem egy zseblámpa, hogy legfeljebb gyorsabban kiég az égő.)
7/10 A kérdező kommentje:
Amit linkelt az egyik válaszoló oda dugtam bele balról az elsőbe csak nekem az user guide ban 12v+ volt írva gondoltam hasznos lehet teló töltésnél de akkor félre értettem a dolgot. Mindegyik USB port 5 öt ad le akkor?
2013. jún. 8. 22:16
8/10 A kérdező kommentje:
1-26 os oldal : Milyen az a 1394 es kábel ?
2013. jún. 8. 22:18
9/10 anonim válasza:
Igen. És ha jól emlékszem 500 mW-ig terhelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!