Gigabyte G1-SNIPER M5 vagy Z87X-UD3H?
Figyelt kérdés
Egy új gép vásárlását tervezem és a komponensek megválasztásánál egy kicsit elgondolkoztam. Viszonylag régóta nem követem, hogy melyik gyártó mivel rukkol elő, így fogalmam sincs mik lennének az elvárások egy új alaplapnál. Nekem sok éve Gigabyte alaplapom van, ezért gondoltam, hogy megint tőlük keresek valamit. Ha valakinek esetleg tapasztalata van vagy hasznos tanáccsal tudna szolgálni (van-e értelme az adott funkciónak, vagy sose fogom használt venni? Esetleg bőven megéri az olcsóbb? stb) azt megköszönném. Másik gyártótól is lehet ajánlani alaplapot (SLI-t támogassa). (Proci: i7 4770K) [Nyilván látható, hogy komolyabb gépet szándékozom "építeni", de nem fogom vadul OC-olni az egészet, csak minimálisan.]2013. júl. 18. 20:28
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni, hogy a maximális keret az alaplapra 55e Ft.
2013. júl. 18. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!