A Gigabyte GA-G41M-Combo alaplappal kompatibilis az Intel Pentium D 805 processzor?
A fent említett alaplap és a processzor is Socket 775-ös, és utánajártam, hogy a támogatott processzorok listáján nincs rajta a Smithfield (Pentium D 8**). Vásárolnék egy ilyen lapot a processzoromhoz csak most már nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne hozzá.
Ezért kérdezném tőletek, hogy jó-e bele a CPU vagy nem?
Ha nem, akkor tudnátok javasolni egy lapot ehhez a processzorhoz?
Nem támogatja a lap ezt a processzort !Ráadásul ilyen régi processzorra már nem szabad alapozni, nem éri meg !
CPu support list : [link]
Azt az alaplapot néztem ki a Gigabyte helyett, csak ahhoz már feltettem egy kérdést, amit most be is copyzok ide:
Ha egy ASRock G41C-GS alaplapba 533FSB-s Processzort rakok, rakhatok mellé 667Mhz-s DDR2 RAM-okat?
Az alaplap használati útmutatójában ezt olvastam, csak nem tudom értelmezni:
imádkozom, hogy legyen úgy... csak sajnos most egy általam ismert webshopban sem kapható az az alaplap
De köszönöm a válaszaitokat, főleg P.O.C.-nak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!