Az alábbi konfiguráció jó lenne-e játékra és a gameplay felvételére Fraps-szel, és ha valami nem stimmel benne, mire lenne érdemes cserélni? Ennél többet nem szeretnék rákölteni.
Gépház: Gigabyte GZ-KX9
Alaplap: ASRock 960GM-GS3 FX
Processzor: AMD FX-8350
Grafikus kártya: Sapphire Radeon HD 7870 GHz Edition OC 2 Gb. GDDR5
Processzorhűtő:be quiet! Dark Rock Pro 2
Hűtőpaszta: Cooler Master IC Essential E1
Házventillátor: Be quiet! Silent Wings Pure 120 mm Merevlemez: Seagate Barracuda 7200.15 4 TB
Tápegység: Cooler Master GX Lite 500 W
Billentyűzet: Corsair Vengeance K70
Egér: Saitek Cyborg R.A.T. 7
Monitor: LG Electronics 27MT93S8
Kormány: Thrustmaster Rallye GT Force Feedback Clutch
Botkormány: Thrustmaster T.Flight Hotas X
Fejhallgató: Asus Echelon Camo Edition
Hangrendszer: Logitech X-530 5.1
Hűtésszabályozó panel: Aerocool V12XT
Operációs rendszer: Eredeti Microsoft Windows 7 Ultimate 64 bit
Az a lap 8 magig támogatja a processzorokat, de én egy 8 magosat nem tennék bele még ha támogatja is.
A hűtőt feleslegesnek tartom, mert az AMD jó hűtést ad a processzoraihoz.Bár mondjuk nyár van, ilyenkor lehet elkél egy jó hűtő.
CoolerMaster táppal még sose volt dolgom, az FSP-re esküszöm.
HDD hol marad?
Egyébként korrekt gép, egy ideig jó lesz mind játékra és a felvételére.
Itt írta: Merevlemez: Seagate Barracuda 7200.15 4 TB.
Am szerintem 8350 helyett bőven elég egy F6300 és akkor kijönne egy komolyabb videokártya. Tápból szerintem FSP Raider 550 vagy XFX Pro 550, az alaplap szar, 970-es chipsetes legyen mindenképpen! Azért egy 8 magos procit beletenni egy 10k-s alaplapba az elég röhej. Egy ilyen brutális proci hűtő teljesen fölösleges ráadásul mindezt egy 6-7k-s gépházba beletenni is elég szégyen.
Ha mindenképpen kell CPU hűtő akkor mondjuk egy Alpenföhn Brocken-t tegyél bele vagy egy
Cooler Master Hyper 412S-t. Gépházból is szerintem minimum egy Sharkoon Vaya Value vagy Thermaltake Commander, videokártyából meg próbálj beletuszkolni legalább egy 7950-et, ha komolyan videózni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!