Intel vagy AMD gépet érdemes építeni 100-110 ezerből? Általános felhasználásra menne, néha egy két játék (cod multi, skyrim, battlefield multi)
1
FM2 foglalatú amd alaplap és processzor, lehetőleg egy Atlhlon II 750k vagy 740 és mellé egy erősebb videókártya (hd 7790 vagy hd 7850)
2
LGA1155 fogalatú alaplap és egy INTEL Pentium G2020 mellette az előbb megemlített videókártyák.
Persze ezek mellett minden téren egy minőségibb hardver is szükséges (főleg a táp esetében.)
táp az megvan, fsp 400 60apn 85
vga pedig hd7770(msi)
házból sharkoon vaya-t néztem
intelből én is ugyan ezt a processzort néztem, amd-nél viszont olyan alaplapokat nézegettem amik fx procikat is kezelik, és arra gondoltam, hogy veszek egy olyan alaplapot amit am3+ foglalatú procikat is kezeli, de egyenlőre am3-asat veszek. EZ így jó lenne?
memóriából van 8gb 1333mhz (egyik barátomtól vettem baráti áron, mert ő most újított gépet, és ezeket lecserélte 1600mhz ramokra, de ezek se sokat voltak használva, az egyik 4gb modul kb másfél éves, a másik meg tavaly karácsony előtt lett véve, de ugyan az a típus mindkettő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!