Ha veszek két különböző ram-ot be tudom rakni őket? (lent! )
Figyelt kérdés
úgy értem hogy az alaplapom ddr2-es ram-ot vesz be és szeretnék venni 2 db. 2 gb-os ram-ot. na már most az mindegy hogy milyen lehet teljesen mindegy de ha bele rakom párba fognak dolgozni? (4 hely van a alaplapba) és gondolom 800Mhz lenne mind a kettő csak a márka ilyesmire gondoltam.. vagy ha 2x2 szeretnék muszáj egy kit-et vennem?2013. júl. 17. 16:54
1/2 anonim válasza:
Nem muszáj, de szerintem jobb ha 2 egyforma van benne!
2/2 A kérdező kommentje:
oh, köszönöm a gyors választ. csak azért kérdeztem mert ha lehet mindenképp párba szeretném de ha nem lesz és olcsóbb megoldásnak látom akkor külön veszek 2 db. 2 gb-osat.
2013. júl. 17. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!