SSD fontos gépbe vagy hoz több fps játékba?
De, a böngésző és minden más program érezhetően gyorsabb. A win felállása után egyből rámehetek brámire, a böngésző is megnyílik és betölti a 10+ lapot, amit legutóbb néztem. Nem 1 perc alatt, hanem szinte azonnal. A kattintások után nem telik el idő a gép reagálásához. Sokkal közvetlenebb a gép működése. Olyan, mintha egy eddig gyorsnak tartott telefon után az ember kézbe vesz egy tényleg csúcs készüléket és csak néz, hogy mennyivel folyamatosabb a működése.
Hogy kinek mit ér meg, az más dolog. Én nem adnék +50 ezret egy vga-ra, hogy legyen +10fps-em, amikor most is minden játék játszható. Ugyanígy nem vennék 16gb ramot, mert nem használom ki. Az ssd-t viszont folyamatosan kihasználom.
"Ki a franc mondta neked, hogy olyat veszek? Csak azt sugalltam vele, hogy az ssd-k ára a közeljövőben drasztikusan zuhanni fog, és nem biztos, hogy előtte kéne venni."
Ki mondta, hogy veszel. Az egy példa volt, de látszik nem jön át a lényeg. De ez nem az én bajom. :)
Az SSD-k ára már régen drasztikusan zuhant. Kicsit járj utána... Tehát megint ott tartunk, hogy semmit se vegyél, mert olcsóbb lesz később.
Akinek megéri, megveszi, akinek nem, az kihagyja. Én 2x ennyiért vettem meg, mint amennyibe most kerülnek és nem bántam meg!
250 gigás SSD-n van a windowsom.
képek, filmek, videók, zenék, baromságok a HDD-ken.
és egy 500gb-s ssd-t használom játékra. Samsung Evo 850 eset.
1 FPS el sem több nekem a GTAV vagy a Syndicate egy 550m/s es SSD-n mint egy 7200 RPM-s HDD-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!