Ennek a programnak melyek azok a jo beállitásai, hogy ah megty a torrent akkor a játékba ne legyen 999 a pingem? ( cod2 ) fontos
Nemond,hogy szar a netem mert aztse tudod milyen netemvan!!
10megabites invitel és ha nem torrentezek akkor 0-1 a pingem hameg megy a torrent akkor meg 100-999
hogyan lehet korlátozni? hogy ne csessze a pinget
valszeg én ajánlottam neked a progit az előző kérdésedben adott válaszra. A lényeg mind két gépedre telepítened kel a progit és a beállításoknál a játékos gépnek kel korlátlan net használatot biztosítani és a letöltősnek korlátozásokat be állítani. plusz az előttem válaszoló (előző kérdés) által ajánlott kliens beállításokat alkalmazni. Ezt addig kell kísérletezgetni míg el nem éred a kívánt ping-et.
Jó kis oldal érdemes minden torrentezőnek a kedvencek közé tenni. :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
na meséld el hogy lehet 0-1 közötti a pinged, mikor 100Mbps-es hálózatban is 20-30ms körüli pinggel szoktunk játszani cod2-vel. És a Cod2 szervereknél a legjobb pingek is 10, de inkább 15 körül mozognak(pl Totalhosting, vagy clans)
A dolog egyszerű. Felezd meg a feltöltést, fele gamera megy, fele torrentre és jó lesz. Ilyen nehéz?
uccso hsz nek csak annyi,hogy épp ezaz amiért a kérdést feltettem omG
nemtudom,hogyan tudom megcsinálni :D
utolso hszolonak csak annyi,hogy nemkell!
inkább akkor alkotok vmit ÉN xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!