Laptopot, vagy asztali gépet vegyek. Akinek laptopja van, az szokta hordozgatni?
Mondták, hogy jójó a laptop, de sok ember életében nem viszi ki a szobájából a gépet. Akkor meg minek?
Én azért gondoltam laptopra, mert délután, este már fáradt vagyok géphez ülni, de még akarok netezni. És gondoltam, hogy a laptopot lehet ágyban is nyomatni, meg kivinni a teraszra, elvinni haverokhoz, meg bármi.
De azt mondták, hogy úgysem fogom én azt annyira sokszor vinni, hogy megérje.
Akinek van laptopja az hogy gondolja? Szokta magával vinni, fontos neki a hordozhatóság?
Leírom a saját példámat és meglátásomat. Az előző laptopomat 11 évig használtam rendesen, nem túl hajtva, takarítgatva. Néha újraraktam a rendszerét, és futott rendesen. Egyetem előtt vettem, és egyetem után vettem agy másikat, mert még mindig sokat hordozom.
Jelenleg van egy közép-jó kategóriás laptopom, 180 ezer volt (bár nem hiszem, hogy ennyiért kellett volna vennem), és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Viszont nemrégiben vettem egy asztali gépet, mert barátokkal szeretek BF-ezni, Crysis-ozni, sokat renderelek, és ezeknek kell az erős gép.
Én azt mondom, hogy a laptop kényelmesebb, mint egy gép, de ezen felül nem igen érdemes annak hordozható gépet vennie, aki csak néha kiruccan alkalomadtán. Amennyiből egy laptopot veszel, ugyanannyiért, egy jobb asztali gépet is vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!