Tényleg hülyeség lenne átcserélni a PCmet egy laptopra? Jobb egy laptop, mint egy PC.
Figyelt kérdés
Át akarom cserélni a mostani gamer gépem egy átlag laptopra.
Azt mondják a haverok, ez teljen hülyeség.
De már nem szoktam játszani, és többet megyek el olyan helyre, ahova vihetném magammal.
Azt mondják nem jó a laptop, mert "minek?"
De szerintem meg jobb mint a PC mert a házban akár hova tudom vinni, nincs annyira helyhez kötve.
Jobb egy laptop, mint egy PC nem?
2013. júl. 14. 13:40
1/2 anonim válasza:
hordozásra és átlag felhasználásra igen jobb a laptop ha meg játékra kell avgy nagyon belenyúlsz a zsebedbe vagy fele annyiért összeraksz egy jobb pc-t :D
2/2 anonim válasza:
nyugodtan cseréld le az öreg böszmét egy lapira,
-sosem fogod megbánni,sőt,azt fogod mondani : már rég ezt kellett volna csinálnom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!