Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fog még működni a pendriveom?...

Fog még működni a pendriveom? Véleltlenül mosógépben kimostam. Hány napig szárítsam? Vagy dobhatom a kukába?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:

hát nézd, nincs kizárva, h működik, mert elvileg a belső mem. egysége nem sérül a víztől, ha egyáltlán bejut, inkább a külső érintkező része a gázos, de az meg kiszárad 3-4-5 nap alatt, tedd a radiátiorra, annyi melegtől nem lesz baja.

Ha esetleg megsérült volna és fontos anyag van rajta, akkro is létezik nagyon speckó program, amivel le lehet szedni, csak persz enem olcsó, de ez még akkor is működik, ha a gép nem is érzékeli a pendriveot, szal szólj majd, h akell adok címet!

2009. okt. 19. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:

sztem fog működni

nekem az egerem forrópudingban landolt,teljesen elmerült,kimostan melegvizzel,száradt 2 napig,és azota működik:D

(bár párom,mint műszaki zseni,szerinte nem kellene hogy működjön...és láss csodát)

2009. okt. 19. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Elvileg a flash memória nagyon strapaálló. Maga a pendrive már kevéssé, nagy a korrózióveszély. Száraz helyen pihentesd úgy egy hétig, és utána próbáld ki!
2009. okt. 19. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
nehogy a radiátorra tedd vagy hajszárító hagyd magától kiszáradni esetleg szedd le addig a borítását.Az elázott telefonok nagyrésze is azért megy tönkre mert hajszárítóval meg ilyenkkel akarják szárítgatni.
2010. jan. 20. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Miután vizes lett nem használod, hanem +szárítod, akkor semmi baja nem lessz :-)

Tigergrouppe

2010. ápr. 4. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!