Probléma! Bővebben lent. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Ma megjöttek a dolgok a gépemhez. Össze is szereltem elsőnek nagyon szépen ment hangtalanul, kikapcsoltam egy fél óra múlva bekapcsolom és a hűtő mint a fűrész olyan hangja volt a bios meg ezt írta: ,,NO CPU COOLER" HŰTŐ: Cooler Master Hyper 212 EVO2013. júl. 13. 18:11
1/6 anonim válasza:
nem akadt bele a ventibe a vezetéke? nem húztad ki véletlen?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem forog a hűtő csak fűrész hang nem akadt bele a vezeték. Cserélhetem ki?
2013. júl. 13. 18:20
4/6 anonim válasza:
jaa.. lassan írtam... akk sztem csere
ha még van garancia (valszeg 1-2 nap alatt nem vész el :D)
5/6 A kérdező kommentje:
De nem értem mibe a tápkábelek hátul vannak elvezetve a processzorhűtőn sem látok semmit hogy be lenne akadva egy vezeték sincs ott.
2013. júl. 13. 18:24
6/6 anonim válasza:
vagy esetleg nézd meg másik alaplappal, ha van, ha nincs, akkor meg csere. gyakran szállítanak hibás terméket már elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!