Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lassult be a laptopom?

Miért lassult be a laptopom?

Figyelt kérdés
A szinte zsír új laptopom az elmúlt napban olyan szinten belassult h a feladatkezelőnek több percbe tellett mire bejött illetve a fájlok törlése is sok időbe telik stb. A feladatkezelőben megnéztem a lemez 100%-os kihasználtságon van o.O pedig az utorrenten kívül semmi jelentősebb nem fut plusz eddig nem volt semmi gond azzal h ment a háttérben. Nem hinném h a laptopom gyenge lenne win8 van rajta 8gb ram nvidia 2gb-os videokari 1Tb vinyó és intel core i5 processor.

2013. júl. 12. 19:35
 1/1 _boti95_ válasza:
Lehet, hogy vírus. Egyszer nekem is volt ilyen, lehet utorrentel leszedtél valamit, ami magával hordozott egy vírust, amit a tűzfal átengedett, és talán ezért lassult be a géped. Persze ez csak egy feltevés, nem biztos, hogy így is van, csak szerintem ez lehet a gond. :)
2013. júl. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!