Sata 3 vinyó gyorsabb a sata1-nél?
Figyelt kérdés
Persze azt én is tudom hogy elméletileg igen,de olyanok válaszát várom,akik szintén sata 1-ről váltottak sata 3-ra .
konfigom : amd fx 6100
sapphire hd 7790 oc
4*2 gb kingston hyper x 1600 mhz
gigabyte ga 970a ds 3
2013. júl. 12. 17:15
2/6 A kérdező kommentje:
én ezt néztem ki magamnak : [link]
tudom hogy nem ez a leggyorsabb de a későbbiekben úgyis ssd-t fogok venni így ez főleg adattárolásra kell
2013. júl. 12. 17:16
3/6 A kérdező kommentje:
nem csak a gyorsaság miatt kell, hanem mert a mostani csak 500 gb és ez nekem kevés
2013. júl. 12. 17:17
4/6 anonim válasza:
Oké. Tekintettel, hogy a linkelt vinyó maximális adatátviteli sebessége egy másik vinyóra 130 Mb/sec és ezt akár egy SATA1-es csatoló is tudja, teljesen mindegy hogy ez a vinyó SATA1-2 vagy SATA3-as. Ezért írtam, hogy semmivel sem lassabb egy ugyan ilyen vinyó SATA1-el...
6/6 A kérdező kommentje:
amit még nem mondtam,hogy a mostani egy wd GEEN és köztudott hogy a green eléggé lassúcskára sikeredett
2013. júl. 12. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!