Ez az ssd mennyivel gyorsabb mint egy 7200rpm-es sata2es vinyó? Megéri rá most beruházni vagy még gyűjtsek egy jobbra? PC-m: AMD FX-6100 8gb DDR3 1600mhz asrock 970 extreme3
Igen. nagyon megéri.
Nekem OCZ Agility 3 van először sokat szívtam vele mert hibás a Windows 7 AHCI drivere így kb mindent amit megnyitottam 5 percig töltött mire sikerült fölraknom a Chipset drivert. de utánna mint a villám :)
rengeteg autostart progim van így már HDD-vel volt olyan hogy 3 percig töltött a gép mire tudtam használni ez SSD vel kb 20 másodperc. nem beszálve arról hogy az alaplapom csak SATA II támogatású így csak 300Mb/s-et tud az 540 helyett de így is brutálisan gyors és az alapvető progikkal, frissítésekkel együtt van még 33Gb helyem a 60-ból nagyon megéri.
Sata 3 a lapod tehát, gyorsa lesz mint a villám.:)
Mellesleg az SSD-nek a 20-25%-át kell szabadon hagyni nem a felét, tehát a 60gb-os ra simán rálehet rakni 45gbot, nem lesz gond.
[link] ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!