Egeret szeretnék venni véleményeteket kérném. Melyiket vegyem? Egyik lézeres másik optikai.
Ezt a 2 egeret szemeltem ki:
A4TECH X-755BK vagy A4TECH Oscar X747.
Szempont: pontosság, gyorsaság, kényelem is vmennyire és programozható gombok és +1gomb a macronak. Igen macronak, sajna a haverjaim körébe nagyon elterjedt, és sok játékba. Én is szeretném kipróbálni, legalább próba erejéig hogy milyen, ha jól tudom bannt nem kapok érte. Véleményeteket kérném a márkáról, a 2 típusról. Tartóssága is érdekelne. Ha tudtok akkor pls ajánljatok más egeret is körülbelül ilyesmi árba.(max 9000) Játszásra lenne használva főként.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Vegyél roccat-ot. Legjobb minőségben és látványban.
ROCCAT Kone XTD
ROCCAT Kone Pure
ROCCAT Kone[+]
ROCCAT Kova[+]
ROCCAT Kova
ROCCAT Kone
Na ezek jó egerek. Csak nézz körül itt:
roccat(pont)org/products
A (pont) helyére tegyél egy "." ot :)
Sok helyen említik ezeket a macrokat, leírnád pontosan, hogy mik is ezek? Ha jól gondolom, akkor ez az, amikor beprogramozod az egér gombjait, hogy gyorsabban tudj késelni, stb., de miben rosszabb ez, mint az amikor egy játékosnak alig van meg a 40fps, a másiknak meg minden ultrán, 1600p-ben és 60 fps minimum? Mert azokat, akiknek jobb gépe van valahogy nem utálják ki az emberek...
De a válasz a kérdésre: az elsőn mintha több gomb lenne, de a második sokkal kényelmesebbnek néz ki.
Jó hogy írod, mert ez tényleg nem mindegy, amikor több órán át is az egeren tartom a kezem.
Utánanéztem inkább „fingertip grip" ujjbegyes fogásom van, és jobb kezes vagyok. De nem pontosan úgy fogom, ahogy a képen, változóan, meg jóval laposabban. Karmos fogáson meg csodálkoztam, még nem láttam úgy senkit, vagy csak nem figyeltem. Mutató és középső ujj van rajta, többi oldalt és mutatóval görgetek. És ha jól veszem észre inkább csuklóbol használom, bár játék közbe kéne megnézni. Jelenlegi egerem: Trust Maxtrack, egész jól elvagyok vele.
trust(pont)com/products/product.aspx?artnr=17178
(pont)--> .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!