150 ezerért a lehető legjobb gamer gépet szeretném megvenni, tudnátok ajánlani hogy mely alkatrészeket vegyem?
Gyengébb a VGA,az a proci meg nem éri meg.
Oké,neked lehet hogy jó,meg neked tetszik,de attól még ne ajánlgasd itt a szarjaidat.
Szia.
összehasonlítanám a két videókártyát csak a te kedvedért:
sapphire:
1280 x Stream Processors
1050 MHz Core Clock
2048 MB Size
256 -bit GDDR5
5000 MHz Effective
PowerColor(alapból gáz..)
Video Memory 2GB GDDR5
Engine Clock 925MHz(up to 975MHz with boost)
Memory Clock 1300MHz x4 (6.0 Gbps)
Memory Interface 256bit
Egyedül a memória órajelben veri oda, de nem számít sokat hiszen 256b-on kommunikál. Az alap óra jele a sapphire-nak 1050 és azt még lehet húzni.. itt az órajel és memória méret számít nagyon a mem. órajele nem annyira. Ennyit az alaptalanul lehúzott vga-ról.
Alapvetően nem vagyok oda a mások vitájába történő belepofázásáért, de most muszáj beleszólnom:
"minek integrált VGA lap"
Hülyeség
"A PROCIT VEGYÜK MOST: a cache az már duplája, ami gyorsabb számítást teremt, gyorsabb már a foglalat 1 generációval, jobb és sok teszt van róla hogy egy jó pár %-al gyorsabb a kommunikáció a procival, nagyobb tuningot biztosít az fx ez a három ami kapásból eszembe jutott, de ha kell jobban utána nézek a Athlon II X4 750K-nak."
Ergo ez az állításod is hülyeség.
Az, hogy #13-ban is bizonygatod a hülyeséged, nos az nagyban minősíti szellemi képességeid.
#17: Én is felhívtam a Pista bácsit a szomszédból, és megkérdeztem tőle, hogy melyik processzor a jobb. "Hááh, hőőő, mi az a processzor?? Á, mindegy, a 750k a jobb!"
#18: MINEK több RAM? Melyik játék eszi meg? (természetesen a géphez illő beállítások mellett)
Az 1 TB wincseszter az egyetlen nem értelmetlen hozzászólásod. Csak éppen tök felesleges. 500 is elég, ha meg nem, akkor utólag lehet venni mellé, vagy vásárlás előtt cserélni.
#20: Nem rossz ez, csak nem is jó...
#26: Megint az ismerős...
#27: Pár szám alapján jelented ki, hogy jobb az Fx?
Széép vagy, mondhatom. Kíváncsi leszek, hogy ha megjelenik a százalékod, akkor mennyi lesz...
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!