HDD probléma lesz?
Eddig egy nem túl bonyolult konfig alatt működött egy 300 wattos codegen tápegység, de már nagyon régi volt (kb 6 éves) ezért úgy döntöttem lecserélem. 400 wattos tápot kapott a gép, azóta viszont újraindul, vagy teljesen megfagy, a hdd pedig úgy kattan, mint induláskor. Van aki azt mondta, hogy nem jól van rádugva a tápkábel a hdd-re ezért fagy le.
Egy (elvileg) hozzáértő ember pedig azt, hogy a táp túl erős a régi hdd-hez (160 gb samsung, satás), de szerintem ez hülyeség. Hdd lesz a baja? Hogy lehet, hogy a régi táppal nem csinálta?
Asus 775i945GZ alaplap
2x1 gb ddr2 553 Mhz memória
Pentium D 3.40 Ghz (2magos) proci
Asus eah 4650 HD 512 mb GDDRII vga
A tápegység egy kolink 400 wattos (tudom, nem a legdrágább, de jobb mint a 6 éves 300 wattos codegen, erre volt pénzem )
Miből gondolod hogy erősebb az amit most vettél?
De cseszheted,ha nem stabil se a teljesítmény,se a feszültségek.
Ki fogja nyírni a HDD-t,és valószínűleg már adott is neki a fasza tápod,szal a HDD is cserés lesz a táppal együtt.
Egyébként inkább kérdeztél volna,és kaptál volna értelmes ajánlatot tápra.
Elfelejtettem,ez is jó lett volna
Ebbe egy régi FSP350-60GHN bele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!