Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ötlet? Kinek van ötlete,...

Ötlet? Kinek van ötlete, miféle gondja-baja lehet?

Figyelt kérdés
szóval, Samsung RV508 típusú notebook-om van, és körülbelül délután óta újraindításig egy hangot sem bírok kicsikarni belőle. Se hangszóróval, se hangfallal, se fülhallgatóval..

#hang #probléma #samsung rv 508
2013. júl. 8. 00:59
 1/8 anonim ***** válasza:
lett telepítve valami nemrég?
2013. júl. 8. 01:01
 2/8 A kérdező kommentje:
néhány játék, de le is lettek törölve, vezérlőpultból a saját uninstallereikkel.
2013. júl. 8. 01:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Hanggal kapcsolatos problémákat okozhatnak helytelenül csatlakoztatott kábelek, sérült vagy nem kompatibilis illesztőprogramok, hangbeállítások, hiányzó frissítések és hangkártyaproblémák.
2013. júl. 8. 01:59
 4/8 anonim ***** válasza:
ha van időd olvasgass [link]
2013. júl. 8. 02:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Egyszerűen mindent megpróbáltam.

Egyedül eddig az újraindítás segített, de az se végleges megoldás, pár óra után csak úgy eltűnik minden nemű hang.

2013. júl. 8. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem dettó ugyan ez csak PC-vel! Nekem tólemelegedési gondok voltak. Ha 3-4 óránál tovább játszottam például a Test Drive Unlimited-del, akkor egyik pillanatról a másikra elment a hang, és ha akarta a gép akkor egy idő után visszajött játék közben, vagy pedig kiléptem, készenlétbe tettem, vártam amíg lehűl egy kicsit aztán megint volt hang!

A tálcánál a hangerőikánt(ha van!) nézd meg, mert lehet, hogy le van némítva, és akkor hiába próbálkozol akármivel is! Nekem is ez volt tegnap! Elment a gang a gépről! Próbáltam a vezérlőpultban meg mindennel! Egyszer csak látom, hogy egy hangerőikon a tálcán, és ez voltkiírva: hangszórók: lenémítva Azt feloldottam és megint volt hang! Ha az neked is le van némítva, akkor hiába emeled fel a hangerőt akárhol is, nem lesz hang, amíg a némításd ki nem kapcsolod!

2013. júl. 8. 10:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát, nálam a gond az,hogy minden jónak látszik, semmi sincs letiltva/lenémítva. Egyszercsak eltűnik. Nálam még túlmelegedés se lehetne a gond, nem tudok ezen a vackon játszani, irodai laptopnak van ez teremtve. : D

Most hirtelenjében úgy gondolja a gép,hogy hangfallal működik a dolog.

Kihúzom a jack-et, beépített hangszórón nincs hang.

2013. júl. 8. 10:53
 8/8 A kérdező kommentje:

A probléma megoldódott, felesleges drivereket és programokat kellett törölni, majd újratelepíteni a drivert.

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 8. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!