Röviden, tömören: volt egy üres partícióm, azt be akartam olvasztani a 200 gigás másik partíciomba, miközben már elindítottam a programot jöttem rá hogy miközben összeraknám a kettőt, akkor minden adatom elveszne. Megnyomtam a Cancel-t, de már késő volt, minden adat elveszett, ezután megpróbálkoztam egy rendszer-visszaállítással, de ez sem volt hasznos, újraindítás után pedig (végső elkeseredettségben) 4 órán keresztül próbáltam meg visszaállítani az adatokat.
A gép sokat vissza is állított, azonban a programok nagy része nem indul. Sőt egyik sem.
Mit tudok most tenni? Köszönöm.
2009. okt. 17. 17:10
1/6 anonim válasza:
Há most én nem akarok hülyeséget mondani, mert lehet, hogy valaki tud rá valami megoldást, de én szerintem, nagyon ezzel már mit csinálni nem tudsz, mert a formázás az végleges, az nem olyan, mint egy fájl, hogy akkor csináld vissza, törd el megint, magyarul.
2009. okt. 17. 18:04
2/6 anonim válasza:
ha csak nem Fdiskkel probaltad osszeolvasztani a particioidat, az adataid valoszinuleg nem tuntek volna el. Ma mar a vista pl alapbol olyan particio manager programot tartalmaz, amivel ezt siman meglehet oldani, mas oprendszer eseten szinte minden particionaloprogram hasznalataval megmaradtak volna az adataid. Vegzetes hiba az volt, hogy leallitottad a folyamatot, ekkor ugyanis elvesznek a particiostabla infok es igy nagyon-nagyon nehez visszaallitani a folyamatot, Ennel sokkal gyorsabb es egyszerubb ujratelepiteni a programokat. nem erdemes kinlodni, ha csak nem veszett el valami eletbevagoan fontos info.
2009. okt. 17. 18:08
3/6 A kérdező kommentje:
Hmm, igazatok van.
A folyamatot Paragon Particion Manager 9.0-val csináltam, és kicsit utánaolvastam, megtaláltam a getdataback nevű progit, most jelenleg ezzel futtatok egy folyamatot hátha visszajönnek az adatok.
Imádkozzatok velem együtt pls:D
2009. okt. 17. 19:22
4/6 A kérdező kommentje:
Jah és nemtudom ismeritek-e a Szökés c. sorozatot, de ez a 200 giga nekem most olyan mint a sorozatbeli CÉG-nek a Schylla (szkülla):D:D
2009. okt. 17. 19:23
5/6 anonim válasza:
XD igen. ismerem a szokest. nah, akkor sok sikert ;)
2009. okt. 17. 20:45
6/6 A kérdező kommentje:
Jól van leszaromXD
Újraformáztam az egészet:D
Nem érdekelnek azok a "bizonyos fontos katonai információk" amik rajta voltakXD
Inkább optimista leszek és úgy veszem hogy van 250 giga szabad helyem.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!