Goku14HuN kérdése:
A notebookomba (samsung np300e5z-s08hu) szeretnék venni egy processzort csak a az a kérdés hogy lehet azt beszerelni?
Figyelt kérdés
Játékra szeretné venni eddig ezt találtam AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3+ elég olcsón csak erre a laptopra amit le írtam odafent be e lehet szerelni és ha igen hogyan?#notebook #játék #processzor #beszerelés #laptop #AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3+ #AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz #Processzor beszerelés
2013. júl. 6. 22:59
1/9 anonim válasza:
Laptopba nem fogsz AM3+ asztali processzort tenni.
De nagy eséllyel semmilyet se,de ezt majd megmondja más.
Viszont milyen VGA van benne?
2/9 anonim válasza:
Na megnéztem,nem tudom minek akarsz abba procit cserélni,bőven elég erős az.
Ott a VGA a borzasztó gyenge.
3/9 A kérdező kommentje:
hát nem épp erős a gta IV nem fut el úgy hogy ne szaggason és utána néztem minden jó ebben a laptoban csak a proci gyenge egy új procivall még a mai játékok is el futnának rajta
2013. júl. 6. 23:10
4/9 anonim válasza:
Mondom hogy a VGA a gyenge.
Meg kéne tanulni már lassan,hogy játékra nem a proci,hanem a VGA számít leginkább.
7/9 A kérdező kommentje:
azt hogy a VGA még jó csak egy ujj CPU kéne
2013. júl. 6. 23:21
8/9 anonim válasza:
Pedig nem így van.
Azok amiket linkeltél,meg semmire se jók,úgy ahogy az összesen gépigény leírás is távol van a valóságtól.
9/9 anonim válasza:
Notebookban nem lehet processzort cserélni, úgyhogy ez az ötlet felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!