Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » össze tudnátok rakni nekem...

Thechickenator kérdése:

össze tudnátok rakni nekem egy erősebb gépet? Alaplapot és processzort kb.30 ezerből

Figyelt kérdés

pár dolog amit leírnék!

-van egy 2002-es régi p4 esem abban van egy:codegen 300watt 300x táp(ha lehet megtartanám mert működik és van rajta német írás ami jó jel nekem)-persze tudom hogy a codegen szar vagyis ezt írják

-atx es a gépház

gondolom kell majd egy venti ami a procit hűti mivel ez is régi (működik csak az új lapra nem fog rácsatlakozni) felejtős írhatnátok egy típust ami jó minél olcsóbb legyen

a vinyóm ata csatlakozós jó lenne ha lenne rajta ilyen ide vagy milyen csatlakozó bocs ha tévedek

-az olvasóm tud cd-t írni olvasni dvd-t olvasni írni nem és amúgy is szar a motorja kb 3 perc nyomkodás meg kiadás után végre kijön(kell egy másik ami tud dvd-t írni is meg vmi jobb)

ja és pci-e csatlakozó sem ártana meg egy pci sem a hang miatt de ha van rajta int. hang kártya akk az se fontos

a lényeg hogy valószínuleg nem egyszerre veszem meg őket! azért kell az int.videókártya meg ilyenek

30ezret írtam de később valószínüleg lesz pénzem van egy csomó eladó cuccom szóval tudok venni márkás videó kártyát

-jó lenne ha inkább amd cuccokat írnátok

-sajnos agp-s videókártyám van kemény mx440 xD meg ilyen alaplap Socket 478 GA-8IPE1000-L (Rev. 1.x)

RAMot is írhattok de nem fontos...nyugodtan írhattok többet is vagy variálva a lényeg hogy segítsetek ki ha tudtok írjatok fogyasztást is ha maradhat a táp pls

2013. júl. 2. 16:16
 1/9 BM-Striker ***** válasza:
Ezt már nem lehet fejéeszteni, ebből csak a ház érhet valamit.
2013. júl. 2. 16:21
 2/9 A kérdező kommentje:
az a helyzet 2 év múlva tanulok tovább akkor meg majd egy laptopra lesz szükségem ebből meg vmit ki akarok hozni!Én sem úgy gondoltam hogy minden régi alkatrész megmarad esetleg 1-2 és azért lennének megfelelő konfigok számomra csak nem tom hogy melyik legyen -árukeresőn nézegettem eddig
2013. júl. 2. 18:24
 3/9 Felr ***** válasza:

Azt hogy érted hogy ram nem fontos? Egyébként ha most rakjuk össze és neked 2 év múlva kell annak mi értelme van?

Meg akkor most vedd meg a laptopot és nem kell még gépre is költeni.

2013. júl. 2. 19:17
 4/9 A kérdező kommentje:

-a ramot arra írtam hogy nem fontos írnotok azt megoldom én -2 év múlva lesz laptopom,de attól még akarok újabb rendszert csinálni!

-laptopot meg még nem veszek majd két év múlva!(jövőre leszek 11.-es aztán megyek fősulira vagy egyetemre majd akkor kell laptop...egyébként az nem írtam h full hd monitorom van elfelejtettem

2013. júl. 2. 19:42
 5/9 BM-Striker ***** válasza:
Vegyél egy használt két magos gépet inkéább.
2013. júl. 2. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:

de pc-t nem vehetek amíg itt ez a régi max újíthatok rajta-azért meg direkt nem teszem tönkre h anyámék vegyenek újat...ha újat vennék kihasználatlanul maradna 1...nem cod8 azni akarok...már az is elég ha a killing floor megy lagg nélkül xD ha kell hozzá táp vagy merevlemez akkor veszek

gondolj bele a mostani vga-m olyan ratyi h az nvidia oldalán sincs driver hozzá...

2013. júl. 2. 22:07
 7/9 BM-Striker ***** válasza:
Ezen nem lehet semmit se fejleszteni, minde darabja szörnyen elavult, az egészrt kapnál 5 ezret.
2013. júl. 2. 22:14
 8/9 A kérdező kommentje:
tudsz adni egy e-mail címet?
2013. júl. 2. 22:21
 9/9 BM-Striker ***** válasza:
Simán írjál privátba.
2013. júl. 3. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!