Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik éri meg jobban? (Macbook)

Melyik éri meg jobban? (Macbook)

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban?: Egy sima MacBook Pro 13" 2.5 ghz (magyar, bontatlan) 300.000 Ft.-ért vagy egy Retina MacBook Pro 13" 2.45ghz (amerikai, 1x használt) 330.000 Ft.-ért?
2013. júl. 6. 20:30
 1/8 BM-Striker ***** válasza:
Az új magyar garanciás.
2013. júl. 6. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyen drága gépeknél én mindenképp a garanciális szempontból biztonságosabbat venném.
2013. júl. 6. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Most le fogtok pontozni, de szerintem jobban megéri egy használt autó, meg egy ugyanilyen tudású windows laptop.
2013. júl. 6. 20:41
 4/8 BM-Striker ***** válasza:
300000-es használt autótra, ks még ugyanaggyi szervízköltséget ré kell számítan, és tössbu gyártó modelljei se olcsóbbak ebben a ketegóriában(pl HP Envy 13)
2013. júl. 6. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem foglak lepontozni, de két gépet nem csak a hardverek alapján kell összehasonlítani. Pár éve öcsém barátnőjének Dell gépét kellett gatyába ráznom, ami paramétereit tekintve erős volt, de olyan ótvar anyagból készült, hogy 5 perc után ráizzadt a kezem. El nem tudnám képzelni, hogy huzamosabb ideig használjam. Természetesen nem csak az Apple gyárt normálisan összerakott gépeket, de azok sem 100 ezerbe kerülnek.

Aztán ott az OS X, amelyet szintén nem kapsz meg egy ilyen laptophoz, és nem is biztos, hogy a felhackelt változat megfelelően fog üzemelni. (Nekem is emiatt van eredeti Mac, nem engedhetem meg magamnak, hogy munka során ilyenek nehezítsék az életem.)

2013. júl. 6. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz a mac, csak nem éri meg az árát. Ha már itt tartunk az alienware-ről ugyanez a véleményem. Ismerősömnek van macbook-ja(air). Nagyon jó kis gép, gyors, alapfunkciókat kitűnően ellátja, de semmi extra. És ez nekem nem érne meg plusz 100.000 ft-ot. Egy bizonyos helhasználótípusnak elhiszem, hogy ez az ideális.
2013. júl. 6. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez meg már felhasználói preferenciától függ. Ahogy valaki 17" laptopot keres, számomra meg a minél kisebb az ideális.
2013. júl. 6. 21:12
 8/8 BM-Striker ***** válasza:
Én pl vennék 13 colos Macbook-ot, nem a macos miatt, hanem azért, mert egyike jobb notebook-oknak.
2013. júl. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!